Περίπου 30 εκ. ευρώ στα ταμεία του Ολυμπιακού

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τα πλέι οφ του Champions League φέρνει τον Ολυμπιακό ως μοναδικό εκπρόσωπο και εφέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Συνάμα φέρνει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία του.

Για να το πούμε απλά, ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλισμένα τα 12 εκ. ευρώ, ενώ θα πάρει πολλά περισσότερα από 11 εκατομμύρια ούσα η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στο Champions League.

Για να καταλάβετε, την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός, που αποτελούσε ξανά τον μοναδικό εκπρόσωπο της Ελλάδας στη διοργάνωση, πήρε όλα τα χρήματα από τα δικαιώματα μετάδοσης που δικαιούται η χώρα μας. Η σεζόν 2014-2015 ήταν η τελευταία του κύκλου και τα έσοδα κυμάνθηκαν στα επίπεδα των δύο προηγουμένων σεζόν, ήτοι περίπου 11.800.000 ευρώ.

Εάν προσθέσουμε αυτό το ποσό στα ήδη διασφαλισμένα 11.600.000 ευρώ, τότε το συνολικό ποσό που εξασφάλισε πέρυσι ο Ολυμπιακό ξεπέρασε τα 23.000.000 ευρώ!

Φέτος το market pool άλλαξε και θα είναι αρκετά αυξημένο από την προηγούμενη τριετία, οπότε ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει ένα ποσό που πλησιάζει τα 30 εκ. ευρώ! Από κει και πέρα, η νίκη στη φάση των ομίλων φέρνει 1.5 εκ. ευρώ και η ισοπαλία 500.000.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα