Ρομπέρτο: "Στην Ατλέτικο μόνο ως βασικός"

Βασικός στην Ατλέτικο, αλλιώς παραμονή στον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Ρομπέρτο στη διοίκηση των "ροχιμπλάνκος", λαμβάνοντας υπόψη τα όσα δήλωσε στο Radio Marca.

Ρομπέρτο: "Στην Ατλέτικο μόνο ως βασικός"

"Θέλω να γυρίσω στην Ατλέτικο, αλλά μόνο ως βασικός. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό και είμαι ενθουσιασμένος για την πορεία της ομάδας μου στο Champions League" τόνισε ο Ισπανός τερματοφύλακας. Επί της ουσίας ο Ρομπέρτο θέλει θα επιστρέψει στη Μαδρίτη μόνο αν ο Κουρτουά γυρίσει στην Τσέλσι. Σε ότι αφορά τις φήμες που κυκλοφορούν στην Μαδρίτη, ότι ο Ισπανός ενδέχεται να παραχωρηθεί (δανεικός;) στη Χετάφε, καθώς η Ατλέτικο φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Μιγκέλ Άνχελ Μόγια, για την ώρα είναι απλά φήμες, ενώ και ο υψηλόσωμος πορτιέρο φέρεται να μην βλέπει θετικά μια τέτοια προοπτική.

Στο μεταξύ, η δουλειά, η αυτοπεποίθηση, το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου και το ομαδικό πνεύμα ήταν, κατά τον Ρομπέρτο, τα στοιχεία που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μπενφίκα. Όπως και η εκπληκτική βραδιά και οι απίστευτες αποκρούσεις του 27χρονου πορτιέρο θα προσθέταμε, κάτι στο οποίο δεν θέλησε να αναφερθεί (ως άνθρωπος χαμηλών τόνων) ο Ισπανός ποδοσφαιριστής σε όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram.

"Θέλω να πω μόνο ευχαριστώ για την χθεσινή υποστήριξη. Αισθάνθηκα απίστευτα συναισθήματα μετά το ματς" υποστήριξε ο Ρομπέρτο, που ανέβασε μία φωτογραφία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαίνεται το πάθος και το ξέσπασμά του στο τέλος του αγώναμε τη Μπενφίκα. " Η δουλειά, η αυτοπεποίθηση και το πνεύμα της ομάδας ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας" πρόσθεσε.

Κλείνοντας ο Ισπανός θέλησε να υπενθυμίσει ότι " τώρα αυτό (σ.σ. η νίκη με τους Πορτογάλους) είναι μόνο ένα βήμα" και συμπλήρωσε: " Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για μάχη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK