Ρομπέρτο: "Θα νικήσουμε 1-0 με γκολ του Κασάμι"

Πρόγνωση... νίκης από τον Ρομπέρτο, ο οποίος δήλωσε στην "Gazzetta dello Sport" ότι ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει της Γιουβέντους και μάλιστα με γκολ του Παϊτίμ Κασάμι.

Ρομπέρτο: "Θα νικήσουμε 1-0 με γκολ του Κασάμι"

Ο Ισπανός τερματοφύλακας εκθείασε την ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" και απέφυγε να ξεχωρίσει κάποιον παίκτη των "μπιανκονέρι", ενώ αναφέρθηκε και στα διαιτητικά παράπονα της Ρόμα από το πρόσφατο ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του Ρομπέρτο

Για το "Καραϊσκάκης"

"Η Γιουβέντους είναι ένας κορυφαίος σύλλογος, όπως και η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά στην έδρα μας μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Μεγάλωσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ξέρω τι σημαίνει να παίζεις σε ένα γήπεδο, όπως είναι το 'Καραϊσκάκη' ή το 'Καλντερόν', που μοιάζουν αρκετά, και οι οπαδοί βοηθούν πραγματικά την ομάδα τους. Πιστεύουμε ότι μπορούν να μας βοηθήσουν αρκετά. Σε αυτό το γήπεδο θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Για τη Γιουβέντους

"Το επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος είναι υψηλό και φαίνεται λίγο περίεργο το γεγονός ότι η Γιουβέντους δεν τα καταφέρνει στο εξωτερικό. Ανησυχώ για τον Τέβες, αλλά όχι μόνο για εκείνον. Θα μπορούσα να μιλήσω για τον Μοράτα ή τον Γιορέντε ή να αγνοήσουμε τον Πίρλο;"

Για το τι θα συμβεί

"Πρόβλεψη; Θα κερδίσουμε ένα-μηδέν με κεφαλιά του Κασάμι".

Για τα παράπονα της Ρόμα από τη διαιτησία στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους

"Α, όχι, θα πρέπει να δείχνουμε εμπιστοσύνη στους διαιτητές. Και εδώ επίσης γίνεται συχνά λόγος για στήριξη στον Ολυμπιακό από τη διαιτησία. Εγώ σκέφτομαι συχνά πως οι επιθετικοί των καλύτερων συλόγων δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, μπαίνουν συχνά στην αντίπαλη περιοχή και συνεπώς σφυρίζουν περισσότερο οι διαιτητές υπέρ τους. Μεταξύ πάρα πολλών αποφάσεων ίσως να έχουν γίνει κάποια λάθη. Όμως η εμπιστοσύνη παραμένει και στην Ευρώπη άλλωστε σφυρίζουν πάντα οι καλύτεροι διαιτητές. Είμαστε ήσυχοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK