Σάββας Θεοδωρίδης: "Θα ανταποδώσουμε με απίθανη νίκη"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης καυτηρίασε την απόδοση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στάθηκε στην είσοδο του Πάρντο στον αγωνιστικό χώρο και την αγωνιστική ανάκαμψη των "ερυθρόλευκων" στο τέλος της αναμέτρησης με την Σπόρτινγκ.

Σάββας Θεοδωρίδης: "Θα ανταποδώσουμε με απίθανη νίκη"

Αισιόδοξος φάνηκε στις δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος μίλησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκης" από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 3-2.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού σημείωσε: " Δεν το περίμενε κανένας, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι. Έκαναν ό,τι ήθελαν μόνοι τους εναντίον του τερματοφύλακα μας. Σε τέτοιες διοργανώσεις όπως το Champions League όταν τρως γκολ στο δεύτερο λεπτό αποδιοργανώνεσαι."

Στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε: "Η Σπόρτινγκ είναι ομάδα με φοβερούς παίκτες, η καλύτερη στην Πορτογαλία όπως με ενημέρωσαν. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα από το πρώτο με την προσθήκη του Πάρντο. Τον συμπαθώ και προσωπικά. Έχει το πλεονέκτημα ότι σκοράρει ενώ είναι εξτρέμ. Έβαλε δύο γκολ προσωπικά. Ήμασταν καλοί στο δεύτερο, αλλά όχι όσο επικίνδυνοι έπρεπε."

Ακόμη πρόσθεσε: " Δεν είναι δυνατόν να χάνει ο Ολυμπιακός εδώ μέσα που έχουν λυγίσει Γιουβέντους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Ξεσηκώθηκαν όλοι με την μίνι ανατροπή. Έπρεπε να δείτε πως φερόταν ο προπονητής της Σπόρτινγκ στους παίκτες μετά το τέλος, τους τα έσυρε κανονικά. Θα δείτε πως θα είναι οι παίκτες μεταξύ τους όταν συνδεθεί η ομάδα. Έχουμε τρεις τραυματίες σέντερ μπακ και χαραμίζεται εκεί ο Ρομαό. Εγώ πιστεύω ότι ο στυλοβάτης της άμυνας είναι πάντα ο κόφτης, όπως ο Ορμπάιθ ή ο Μιλιβόγεβιτς.

Να μας συγχωρούν οι φίλαθλοι για τη σημερινή ήττα. Ακόμη είναι νωρίς, ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα ανταποδώσουμε αυτό το αποτέλεσμα θριαμβεύοντας σε ένα απίθανο ματς μόλις ενωθούν τα παιδιά μεταξύ τους σε 20 ημέρες."

News 24/7

24MEDIA NETWORK