Σιγά μη δεν μιλούσε για Βαλβέρδε ο Λεμονής!

Ο Τάκης Λεμονής παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός θα έχει μπούσουλα το ματς με την Γιουβέντους ενόψει Μπαρτσελόνα ενώ έκανε μνεία σε Βαλβέρδε και Μέσι!

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Το ξέρω κι εγώ και όλοι σας ότι έχουμε λίγες ελπίδες, αλλά έχουμε έρθει να τις εξαντλήσουμε. Υπάρχουν και ψυχολογικά κέρδη από κάθε παιχνίδι και κάνοντας μία καλή εμφάνιση θα είναι καλό για εμάς.

Αυτό που θέλω είναι να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα", δήλωσε για τον αγώνα στο "Camp Nou" ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια αποθέωσε τον ομόλογό του της Μπαρτσελόνα Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Είχαμε γνωριστεί στην Ελλάδα. Το στυλ ποδοσφαίρου που έπαιξε ταιριάζει στη φιλοσοφία του κόσμου και είναι πολύ αγαπητός.

Χάρηκα πολύ όταν ανέλαβε την Μπαρτσελόνα γιατί πήγε δικαιωματικά σε μία τέτοια ομάδα. Έχει το υπόβαθρο και την κουλτούρα για να σταθεί σε μία τέτοια. Του εύχομαι καλή συνέχεια εκτός από τον αυριανό αγώνα".

Όσο για το αν έχει καταστρώσει κάποιο ειδικό πλάνο για τον περιορισμό του σούπερ επιθετικού όπλου της Μπαρτσελόνα που δεν είναι άλλο από τον Λιονέλ Μέσι, είπε:

"Δεν θυμάμαι πόσο καιρό πριν είχα διαβάσει μία δήλωση ότι η μόνη λύση είναι να τον κλειδώσεις στα αποδυτήρια.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε όσο μπορούμε. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς μεγάλους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK