Σίλβα: "Δεν φοβάμαι Γκουαρδιόλα και Μπάγερν"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη των "ερυθρολεύκων" επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μίλησε για το χαμένο πέναλτι, ενώ τόνισε πως δεν φοβάται ούτε την Μπάγερν, ούτε τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σίλβα: "Δεν φοβάμαι Γκουαρδιόλα και Μπάγερν"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάρντο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ των "ερυθρόλευκων". Οι Πειραιώτες κρατούν την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά στην πρόκριση στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Μάρκο Σίλβα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο χαμένο πέναλτι του Κώστα Φορτούνη, ενώ σε ερώτηση για το προσεχές παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου απάντησε πως δεν φοβάται ούτε τους Βαυαρούς, ούτε τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση μετά το χαμένο πέναλτι, γιατί ήταν λίγο χαμένα τα πράγματα για εμάς. Έπρεπε να δώσουμε σήμα στην ομάδα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι πρέπει να συνεχίσουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο Πάρντο βοήθησε πολύ, γυρίσαμε το ματς και αυτό ήταν δείγμα ότι ένας παίκτης μπορεί ως αλλαγή και να κάνει την ανατροπή".

Πρόσθεσε: "Ήμασταν πραγματικά ομάδα για μια ακόμα φορά. Παρότι χάσαμε το πέναλτι, στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ένας παίκτης μπορεί να έκανε τη διαφορά, αλλά όλοι ήμασταν ενωμένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε κάτι που δεν έχει ξαναπετύχει ο Ολυμπιακός (σ.σ. να μαζέψει 9 βαθμούς από την 4η αγωνιστική) . Ακόμα όμως δεν έχει καθοριστεί τίποτα. Όλοι ξέρουμε ότι το να παίρνεις εννέα βαθμούς είναι κάτι πολύ δύσκολο. Τα φαβορί ήταν η Μπάγερν και η Άρσεναλ. Όμως προσπαθήσαμε και πλέον είμαστε εμείς σε πολύ καλή θέση".

Ερωτώμενος για το επόμενο ματς, με τη Μπάγερν, ανέφερε: "Δεν φοβάμαι ούτε τον Γκουαρντιόλα, ούτε τη Μπάγερν, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι παίζαμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του κόσμου, ή τουλάχιστον μία από αυτές. Θα κινδυνεύσουμε, θα είναι δύσκολη βραδιά, αλλά θα πάμε με πίστη και προσπάθεια. Φόβο δεν θα αισθάνομαι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1

Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού

Τα καλύτερα tweets για το Ολυμπιακός-Ντιναμό

LIVE CHAT με τον Θέμη Καίσαρη για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού

Η θρυλική περιγραφή της νίκης του Ολυμπιακού από τον Sport 24 Radio 103,3

News 24/7

24MEDIA NETWORK