Τα σενάρια που στέλνουν τον Ολυμπιακό στη φάση των 16

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα έφερε τους νταμπλούχους Ελλάδας μία "ανάσα" από την πρόκρισή από τη φάση των ομίλων του Champions League για 4η φορά στην ιστορία του. Μία νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Άντερλεχτ θα έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά ακόμα και τώρα, οι "ερυθρόλεκοι" έχουν πιθανότητες να προχωρήσουν ακόμα κι από την 5η αγωνιστική.

Τα σενάρια που στέλνουν τον Ολυμπιακό στη φάση των 16
INTIME SPORTS

Βασικός αντίπαλος του είναι η Μπενφίκα, αλλά μετά από την ισοπαλία στη Λισαβόνα και τη νίκη στον Πειραιά, οι Λουζιτανοί υστερούν σε κάθε ισοβαθμία με την ομάδα του Μίτσελ.

Ως εκ τούτου, εάν φέρουν χειρότερο αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι τους στο "Κονστάντ Βάντε Στοκ" με αντίπαλο την Άντερλεχτ, θα περιοριστούν στη μάχη της 3ης θέσης, δίνοντας πιθανότατα την πρόκριση στον Ολυμπιακό, εάν δεν ηττηθεί από την Άντερλεχτ στο "Καραϊσκάκης".

Οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να προκριθούν δίχως να έχουν το μυαλό τους στο Βέλγιο εάν νικήσουν το φαβορί του ομίλου, Παρί Σεν Ζερμέν, μέσα στο Παρίσι. Μία ισοπαλία θα τους στείλει στην κλήρωση του Δεκεμβρίου, αρκεί να μην φέρει καλύτερο αποτέλεσμα η Μπενφίκα.

Τα σενάρια που στέλνουν τον Ολυμπιακό στους 16 από την 5η αγωνιστική

Εάν ο Ολυμπιακός νικήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Παρκ ντε Πρενς"

- Πρόκριση στη φάση των 16, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Άντερλεχτ - Μπενφίκα

Εάν ο Ολυμπιακός αναδειχθεί ισόπαλος με την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Παρκ ντε Πρενς"

- Πρόκριση στη φάση των 16 εάν δεν νικήσει η Μπενφίκα την Άντερλεχτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK