Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού

Διαβάστε πως προκρίνεται ο Ολυμπιακός στη φάση των 16 του Champions League και με ποιο σενάριο μένουν εκτός.

Τα σενάρια πρόκρισης του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 4-0 από την Μπαγερν στο Μόναχο, την ίδια ώρα που η Άρσεναλ επικράτησε της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 3-0 στο "Emirates".

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν από απόψε (24/11) την πρόκριση στους 16 του Champions League, ωστόσο κρατούν ακόμα την τύχη στα χέρια τους.

Διαβάστε πως προκρίνονται και πως μένουν εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σενάριο 1ο

Ο Ολυμπιακός προκρίνεται εάν νικήσει την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σενάριο 2ο

Ο Ολυμπιακός προκρίνεται εάν φέρει ισοπαλία με την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σενάριο 3ο

Ο Ολυμπιακός προκρίνεται εάν ηττηθεί από την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά δεν καλυφθεί η διαφορά των γκολ του πρώτου αγώνα (2-3).

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" εξασφαλίζουν το εισιτήριο για τους 16 του Champions League αν ηττηθούν με 1-0 ή 2-1. Σε περίπτωση που ηττηθούν με 3-2, στη διαφορά των γκολ υπερτερεί η Άρσεναλ που είναι στο -1 (ο Ολυμπιακός είναι στο -4) και ως εκ τούτου οι Πειραιώτες αποκλείονται.

* Σενάριο αποκλεισμού

Ο Ολυμπιακός μένει εκτός Champions League εάν ηττηθεί από την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και καλυφθεί η διαφορά των γκολ του πρώτου αγώνα (2-3).

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" μένουν εκτός της επόμενης φάσης εάν ηττηθούν με διαφορά δύο τερμάτων. Σε περίπτωση που ηττηθούν με 3-2, στη διαφορά των γκολ υπερτερεί η Άρσεναλ που είναι στο -1 και ο Ολυμπιακός στο -4 και ως εκ τούτου οι Πειραιώτες αποκλείονται.

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός πηγαίνει για... τρία αποτελέσματα στον αγώνα με την Άρσεναλ. Νίκη, ισοπαλία ή ήττα με 0-1 ή 1-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ των ομίλων του Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK