Θεοδωρίδης: "Μας εγκωμίασε ο Μπουφόν"

Με την... πράσινη φανέλα του Τζίτζι Μπουφόν στα χέρια ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για την αλλαγή προπονητή και κατάγγειλε διαιτητική εύνοια αντιπάλων στην Ελλάδα. "Τον Δεκέμβριο θα είμαστε πρώτοι...", υποστήριξε.

Θεοδωρίδης: "Μας εγκωμίασε ο Μπουφόν"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης καμάρωνε τόσο για το ενθύμιο που του χάρισε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν (υπογεγραμμένη φανέλα) όσο και για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Τορίνο. Δεν ξέχασε όμως ν' αναφερθεί στη διαιτησία του Σιδηρόπουλου και σ' ολόκληρη την ΚΕΔ.

Ο αντιπρόεδρος των "ερυθρολεύκων" μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πως " ο Μπουφόν, ένα καταπληκτικό παιδί, τα είχε χαμένα με το πόσο καλός ήταν ο Ολυμπιακός, δεν το περίμενε μετά τα όσα πέρασε να παρουσιαστεί έτσι" και συμπλήρωσε πως " και εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήταν ένα θαύμα αυτό που συνέβη, αφού η Γιουβέντους είναι παντοδύναμη, είδα τα τρόπαιά της και τρόμαξα. Ο πρόεδρος έκανε άγια που άλλαξε σε μια μέρα τον προπονητή. Μας αποθέωσε όλο το γήπεδο. Θα πάμε μπροστά, έχουμε καταπληκτικό υλικό. Τώρα θα κυνηγήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τον Τάκη Λεμονή, εγώ τον ήθελα από το καλοκαίρι".

Συνέχισε δε λέγοντας για την κατάσταση στην Ελλάδα πως " ήμασταν χάλια την Κυριακή από το κυνηγητό του Σιδηρόπουλου. Τώρα όμως φτιάχνουμε ομάδα και μέχρι τον Δεκέμβριο θα είμαστε πρώτοι. Μόνο τη διαιτησία φοβόμαστε. Δεν μίλησαμε, αλλά πρέπει να φύγουν Κουκουλάκης και Δέδες από την ΚΕΔ. Αν δεν φύγουν δεν θα ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα δούμε μπάλα. Άλλοι βέβαια τούς έδωσαν την ευκαιρία να τα κάνουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK