Το πέναλτι που "έκαψε" τον Ολυμπιακό στην πρώτη μάχη με την Γιουβέντους

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γιουβέντους στην Youth League αν και προηγήθηκε, με την άσπρη βούλα να "πληγώνει" τους Πειραιώτες (VIDEO).

Το πέναλτι που "έκαψε" τον Ολυμπιακό στην πρώτη μάχη με την Γιουβέντους

Ο Μάριο Βρουσάι έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό στο 23ο λεπτό απέναντι στην Γιουβέντους στην Youth League, ωστόσο η πρώτη κόντρα των "μπιανκονέρι" με τους "ερυθρόλευκους" (λίγες ώρες πριν τη μάχη των δύο ομάδων στο Champions League) βρήκε χαμογελαστούς τους Ιταλούς στο φινάλε.

Ο Ολιβιέρι ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο 33' και οι Καμεράι (52') και Ντι Πάρντο (68') γύρισαν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο , με τους Πειραιώτες του Βασίλη Βούζα να έχουν μία ευκαιρία να ξαναμπούν στο ματς στο 74' αλλά να... προδίδονται από την άσπρη βούλα.

Τότε ήταν που κέρδισαν πέναλτι, με τον Βρουσάι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (έστειλε από την άλλη γωνία τον γκολκίπερ) αλλά το 3-2 να μην γίνεται καθώς διέταξε επανάληψη ο διαιτητής (είχαν μπει παίκτες στην περιοχή) και στη δεύτερη προσπάθειά του να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με σκαφτή εκτέλεση πέναλτι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK