Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Champions League

Το Champions League ξεκινά και το Contra.gr σας δίνει στο... πιάτο όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι ημερομηνίες και οι ώρες των αναμετρήσεων και πού μπορείτε να δείτε κάθε ματς.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Champions League
INTIME SPORTS

Το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού στο Champions League ξεκινάει στις 16 Σεπτεμβρίου από το "Γ. Καραϊσκάκης". Οι "ερυθρόλευκοι" τοποθετήθηκαν στον 6ο όμιλο μαζί με την Μπάγερν Μονάχου, τη γνώριμη τα τελευταία χρόνια Άρσεναλ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ του Πάουλο Μασάντο.

Ο ΟTE TV θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού, τόσο στις εντός όσο και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από το ματς με τους Βαυαρούς στο Φάληρο την Τετάρτη (16/9, 21:45), το οποίο θα μεταδώσει σε υψηλή ευκρίνεια ο " OTE Sport 2 HD" .

Παράλληλα, ο OTE TV έχει αποκτήσει το πλήρες πακέτο: όλα τα παιχνίδια των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κάθε Τρίτη και Τετάρτη, και τα 16. Αυτό σημαίνει ότι το ματς που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη από ελεύθερο κανάλι, θα το μεταδίδει παράλληλα και ο OTE TV. Δηλαδή, 146 αγώνες (!) και απ' αυτούς, τους 133 θα τους δούμε αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV. Οι εκπομπές "Λεπτό προς λεπτό" σε κάθε βραδιά Champions League θα έχουν πλάνα από όλα τα ματς.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Champions League:

Τετάρτη 16/9: Ολυμπιακός - Μπάγερν (Γ. Καραϊσκάκης)

ΕΡΤ και ΟΤΕ ΤV στις 21:45.

Τρίτη 29/9: Αρσεναλ - Ολυμπιακός (Emirates)

ΟΤΕ ΤV στις 21:45.

Τρίτη 20/10: Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ολυμπιακός (Stadion Maksimir)

ΟΤΕ ΤV στις 21:45.

Τετάρτη 4/11: Ολυμπιακός - Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Γ. Καραϊσκάκης)

ΕΡΤ και ΟΤΕ ΤV στις 21:45.

Τρίτη 24/11: Μπάγερν - Ολυμπιακός (Allianz Arena)

ΟΤΕ ΤV στις 21:45.

Τετάρτη 9/12: Ολυμπιακός - Αρσεναλ (Γ. Καραϊσκάκης)

ΕΡΤ και ΟΤΕ ΤV στις 21:45.

News 24/7

24MEDIA NETWORK