Ντομίνγκες: "Πάμε Σουηδία για τη νίκη

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μάλμε και τόνισε την ανάγκη να πάρουν οι ερυθρόλευκοι τη νίκη στον αγώνα με τους Σουηδούς.

Ντομίνγκες: "Πάμε Σουηδία για τη νίκη
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού πέταξε το πρωί της Τρίτης για το Μάλμε όπου το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει την ομάδα από τη Σουηδία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μίλησε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε μεταξύ άλλων: "Κανένας δεν θέλει τον τίτλο του φαβορί σε αυτό το ματς, αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε σοβαρά όπως με την Ατλέτικο.

Το ματς με ατρόμητο ήταν μια κακή παρένθεση. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα. Πρέπει να αφοσιωθούμε στο ματς με την Μάλμε. Η Μάλμε μπορεί να είναι αδύναμη θεωρητικά, αλλά στο Champions League δεν υπάρχουν δυνατές και αδύναμες ομάδες.

Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σοβαρά. Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να πάρουμε τη νίκη όπως κάναμε και με την Ατλέτικο".

Η αποστολή του Ολυμπιακού πετάει απ' ευθείας για το Μάλμε. Οι παίκτες του Μίτσελ θα έχουν στο πλευρό τους το βράδυ της Τετάρτης περίπου 1.200 φιλάθλους τους οι οποίοι εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK