Ο Βίκτορ "έκοψε" τον Κασάμι, έξω Πουλίδο, Καμπιάσο

Ο Βίκτορ "έκοψε" από την αποστολή του Ολυμπιακού τον Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Βίκτορ "έκοψε" τον Κασάμι, έξω Πουλίδο, Καμπιάσο
Κασάμι-Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παϊτίμ Κασάμι δεν βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Βίκτορ Σάντσεθ για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά (27/07, 21:45, live Contra.gr).

Ο Ελβετός μέσος, αν και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, έμεινε εκτός αποστολής από τον Ισπανό τεχνικό για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Εκτός έμεινε και οι Άλαν Πουλίδο και Εστεμπάν Καμπιάσο, οι οποίοι δεν βρίσκεται στο βαθμό ετοιμότητας που θα ήθελε ο Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Μεξικανός επιθετικός, μάλιστα, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και παρότι προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες, την Τρίτη ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Ο Ισπανός τεχνικός τον "έκοψε" από την αποστολή των "ερυθρολεύκων" για τον αγώνα της Τετάρτης, όπως και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που ακολούθησε θεραπεία και τον Παναγιώτη Ρέτσο που έκανε ατομικό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK