Οπαδός της Ρεάλ στον πιο fail πανηγυρισμό της ιστορίας!

To να... τρως τα μούτρα σου για να πανηγυρίσεις γκολ σε τελικό CL άντε να το... καταπιείς. Τι γίνεται όμως όταν το γκολ για το οποίο "τσαλακώθηκες" δεν μέτρησε ως οφσάιντ (VIDEO)!

Οπαδός της Ρεάλ στον πιο fail πανηγυρισμό της ιστορίας!

Ναι, το πρώτο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ και δεύτερο της Ρεάλ στον τελικό μπαίνει στην ίδια ζυγαριά με το έργο τέχνης του Ζιντάν στον τελικό του Champions League το 2002 και με το αριστούργημα του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Γιουβέντους στον φετινό προημιτελικό στο Τορίνο.

Ναι, το πρώτο και το τρίτο γκολ των "μερένγκες" (από Μπενζεμά και Μπέιλ αντίστοιχα) έχουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Λόρις Κάριους που έγινε μέσα σε 45 αγωνιστικά λεπτά ο πιο μοιραίος παίκτης στην ιστορία των τελικών του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League.

Ναι, το γκολ του Σαντιό Μανέ με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά η Λίβερπουλ την Ρεάλ έβαλε φωτιά στις εξέδρες του "Ολιμπίσκι", με τους οπαδούς των "κόκκινων" να ωθούν στα επόμενα λεπτά την ομάδα τους με συγκλονιστικό τρόπο ονειρευόμενοι ανατροπή αλά... 2005!

Real Madrid's Karim Benzema reacts after being offside during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Real Madrid's Karim Benzema reacts after being offside during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Όχι όμως, κανένα από τα τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν στον τελικό δεν έφερε τον πανηγυρισμό της... χρονιάς. Αυτόν τον προκάλεσε το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο πρώτο ημιχρονο όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά την απόκρουση του Κάριους στην κεφαλιά του Ρονάλντο αλλά το γκολ δεν μέτρησε σωστά ως οφσάιντ!

Τι έγινε τότε; Ένας φίλος της "βασίλισσας" εκστασιάστηκε βλέποντας τον Γάλλο φορ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του και την ώρα του πανηγυρισμού έχασε την ισορροπία και έφαγε... μεγαλοπρεπή τούμπα! Όλα αυτά για ένα γκολ που δεν μέτρησε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK