Στη... φτήνια τη βγάζει η Ρεάλ, πάει σε 4στερο ξενοδοχείο

Όσο πλούσιο κι ακριβό είναι το ρόστερ της "βασίλισσας" τόσο... φθηνό φαίνεται να είναι το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League. Τα πάμφθηνα καταλύματα και η σύγκριση με τους προηγούμενους τελικούς.

Real Madrid players celebrate after scoring their third goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid players celebrate after scoring their third goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται να έχει κάνει μία... πιο μετρημένη επιλογή στο ξενοδοχείο του Κάρντιφ, στο οποίο θα καταλύσει για τον τελικό του Champions League.

Ο λόγος; Δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" αποκαλύπτει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο "Mercure Cardiff Holland House Hotel and Spa". Μην σας τρομάζει το μεγάλο όνομα. Πρόκειται για το 4στερο ξενοδοχείο που έχει διαλέξει η ομάδα της Μαδρίτης για να καταλύσει στο Κάρντιφ, με την επιλογή όπως είναι φυσικό να προκαλεί έκπληξη.

Μία βραδιά στη βασική σουίτα κοστίζει μόλις 80 ευρώ και ίσως το βασικότερο πλεονέκτημα που έκανε τους ανθρώπους των "μερένγκες" να κλείσουν εκεί είναι η πολύ κοντινή απόσταση με το στάδιο του τελικού, καθώς απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα!

Γεγονός που επιδίωκαν προφανώς οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας, αφού μετά και τα γεγονότα στο Ντόρτμουντ (βόμβα στο πούλμαν της αποστολής), είναι λογικό ν' αποφεύγουν τις πολλές μετακινήσεις στους δρόμους της πόλης.

Το εν λόγω ξενοδοχείο είναι από τα πιο... φθηνά που έχει καταλύσει η ισπανική ομάδα σε τελικό. Αρκεί η σύγκριση με τον τελικό της Λισαβόνας το 2014, όταν η τιμή της βραδιάς ήταν στα 308 ευρώ.

Σε αντίθεση με τη Ρεάλ, η Γιουβέντους θα παραμείνει σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο, εκτός κεντρικού τομέα.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK