Αναχώρησε για Βέλγιο ο Παναθηναϊκός

Με τελικό προορισμό τη Λιέγη αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (29/07, 08:30) η αποστολή του Παναθηναϊκού, ο οποίος την Τετάρτη (21:00) αντιμετωπίζει τη Σταντάρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναχώρησε για Βέλγιο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η αποστολή των "πρασίνων" θα φτάσει αεροπορικώς στις Βρυξέλλες και από εκεί μέσω πούλμαν στην έδρα της προσεχούς αντιπάλου, ώστε να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της φετινής σεζόν.

"Δουλέψαμε αρκετά καλά την περυσινή σεζόν για να βρισκόμαστε πριν από αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Είναι μια πρόκληση αυτά τα παιχνίδια για μας. Είναι καλό που είμαστε ίδια ομάδα με πέρυσι και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και μαχητικό πνεύμα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", ήταν τα λόγια του Νταβίντ Μέντες προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Την αποστολή συνοδεύουν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας, και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Δημήτρης Σαραβάκος, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θα ταξιδέψει ανήμερα του αγώνα.

Η 20άδα του Γιάννη Αναστασίου: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK