Εισιτήρια τέλος για Μπριζ

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έχουν εξαντληθεί.

Εισιτήρια τέλος για Μπριζ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τρίτη 28 Ιουλίου την Μπριζ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα φέρει το "τριφύλλι" πιο κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Η ανταπόκριση του κόσμο στο κάλεσμα της "πράσινης" ΠΑΕ ήταν άμεση και τα εισιτήρια για το πρώτο ματς εξαντλήθηκαν όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (23/7).

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο την Brugge και ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

Τόσο μέσω διαδικτύου όσο και από το box office του γηπέδου, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται γι’ αυτό το σκοπό στα εκδοτήρια του "Απ. Νικολαϊδης".

Σε περίπτωση επιστροφής -έστω και περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων- θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ στο pao.gr για το ακριβές πρόγραμμα διάθεσής τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK