Ξέσπασμα Αλαφούζου: "Θα τσακίσουμε την παράγκα"

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλαγα ο Γιάννης Αλαφούζος, εμφανώς φορτισμένος, εξαπέλυσε επίθεση προς πάσα κατεύθυνση.

Ξέσπασμα Αλαφούζου: "Θα τσακίσουμε την παράγκα"

" Δεχόμαστε μια ανήθικη επίθεση από την παράγκα, τη χειρότερη από την εποχή Κόκκαλη και μετά", δήλωσε ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και συνέχισε: " Θα τους τσακίσουμε, θα τους πολεμήσουμε. Πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι μαζί".

Σχολιάζοντας το παιχνίδι υποστήριξε ότι " ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος για το Champions League, ρεαλιστικός μας στόχος ήταν οι όμιλοι του Europa. Η ομάδα όμως βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και ο κόσμος πρέπει να μείνει στο πλευρό της για να πολεμήσουμε όλοι μαζί το σύστημα".

Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε φεύγοντας ότι " ο Παναθηναϊκός φάνηκε λίγος γι' αυτά τα παιχνίδια, αλλά θα δείξει ο χρόνος αν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη".

Ο Δημήτρης Γόντικας τέλος είπε: " Κάναμε καλή προσπάθεια στα παιχνίδια με τη Μάλαγα. Αν πλησιάζαμε τον τρόπο παιχνιδιού του δευτέρου ημιχρόνου στην Ισπανία, ίσως να είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Η Μάλαγα από την πλευρά της έπαιξε πιο οργανωμένα στην άμυνα. Αν ρισκάραμε περισσότερο, θα αφήναμε τα μετόπισθεν ακάλυπτα. Πάντα κάτι λείπει από κάθε ομάδα. Το θέμα είναι οι δυνατότητες που έχεις και πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα. Δεν νομίζω να γίνει κάτι μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου".

Αντίθετα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, οι οποίοι βρέθηκαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ, αποχώρησαν χωρίς να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK