Με Κλωναρίδη για την πρόκριση

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον επαναληπτικό κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ (05/08, 21:30) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να τίθεται κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Διαβάστε αναλυτικά τους "εκλεκτούς".

Με Κλωναρίδη για την πρόκριση
INTIME SPORTS

O Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με την Κλαμ Μπριζ το βράδυ της Τετάρτης (05/08), έχοντας ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση του 2-1 του πρώτου ματς, ώστε να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League.

Το "τριφύλλι" έκανε την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους στο Κορωπί το απόγευμα της Δευτέρας (03/08), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως παιχνίδια τακτικής και τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Μλάντεν Πέτριτς είχε στομαχικές διαταραχές και δεν προπονήθηκε, ο Ράσμους Τελάντερ έκανε το πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ο Μάικλ Εσιέν συνέχισε την αποθεραπεία του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον δεύτερο αγώνα με τους Βέλγους, που θα διεξαχθεί στο "Γιάν Μπρέιντελ", με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην 20άδα.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK