Με Κοτσόλη στο τέρμα

Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως κατέληξε και ο Στέφανος Κοτσόλης θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα στο αποψινό ματς με τη Μπριζ.

Με Κοτσόλη στο τέρμα

Οπως είχαμε τονίσει και στα προηγούμενα ρεπορτάζ οι πιθανότητες ανάμεσα σε Στιλ και Κοτσόλη ήταν μοιρασμένες, αλλά τελικά το απόγευμα της Τρίτης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κατέληξε στη λύση Κοτσόλη στο τέρμα.

Κατά τα λοιπά, δεξιά ο Βέμερ, αριστερά ο Πράνιτς και Σάντσεθ-Ταυλαρίδης θα είναι η αμυντική τετράδα. Αμυντικός μέσος ο Κουτρουμπής, δεξιά ο Ζέκα, αριστερά ένας εκ των Λαγού και Ατζαγκούν και μπροστά τους ο Νίνης, με επιθετικό δίδυμο τους Καρέλη και Μπεργκ.

Διαβάστε ακόμη:

Τα χρήματα που διεκδικεί ο Παναθηναϊκός

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές