Μια αγωνιστική και... βλέπουμε για Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ, όπως αναμενόταν, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπριζ για τα προκριματικά του Champions League. Την Πέμπτη (6/8) η συνεδρίαση της UEFA για περαιτέρω τιμωρία.

Μια αγωνιστική και... βλέπουμε για Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ αποβλήθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπριζ για δυνατό μαρκάρισμα στον Ντιαμπί.

Ο Ισπανός άσος του "τριφυλλιού" τιμωρήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο με μία αγωνιστική και ως εκ τούτου θα απουσιάσει από τη ρεβάνς με την Μπριζ στο Βέλγιο την Τετάρτη (5/8). Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Πέμπτη (6/8) η αρμόδια επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει προκειμένου να εξετάσει το ενδεχόμενο εάν συντρέχει λόγος να αυξηθεί η τιμωρία του παίκτη.

Το ενδεχόμενο αυτό πάντως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές