Παναθηναϊκός - Μπριζ 2-1

Τα πάνω κάτω έφερε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπριζ, καταφέρνοντας να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου 10λέπτου και τελικά να πάρει τη νίκη με 2-1. Ο Μπεργκ με κεφαλιά και ο Καρέλης με πέναλτι τα γκολ των "πρασίνων" που πήραν αβαντάζ πρόκρισης αν και έπαιζαν με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο, εξαιτίας της αποβολής του Σάντσεθ. Χαμένο πέναλτι για τον Μπεργκ.

Παναθηναϊκός - Μπριζ 2-1
INTIME SPORTS

Hεικόνα του αγώνα

Είναι αυτό που λέμε όλα στραβά και ανάποδα. Αυτό ακριβώς συνέβη στον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Τι να πρωτογράψει κανείς. Στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου (10ο λεπτό οι πράσινοι δέχθηκαν γκολ από τον Εμπομπό σε μία φάση που η αμυντική ανισορροπία τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Στη...δεύτερη, τρία λεπτά αργότερα, οι Βέλγοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία για το 0-2 ενώ η παράταξη με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς την οποία επέλεξε ο Πρεντόμ δυσκόλεψε αφάνταστα τον Παναθηναϊκό.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισαν το δικαίωμα να κάνουν το 1-1 αλλά το απώλεσαν με το χαμένο πέναλτι του Μπεργκ στο 34'!

Και ενώ μετά το γκολ του Σουηδού στο 37' που έφερε το ματς στα ίσια, ο κόσμος νόμιζε ότι η ώρα της κακοδαιμονίας είχε παρέλθει, έφτασε το πολύ άτσαλο μαρκάρισμα του Σάντσεθ στο 43' για να αφήσει τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες! Το γεγονός ότι ο Ντιαμπί δεν έκανε το 1-2 στο τετ-α-τετ με τον Κοτσόλη στο 45' ήταν ένα από τα λιγοστά παρήγορα του κατά τα άλλα ας τα να πάνε στο διάβολο πρώτο μέρος.

Ο τροχός της τύχης άρχισε να γυρίζει αλλιώς κατά το δεύτερο μέρος. Ο Αναστασίου, απολύτως φυσιολογικά, έκανε δύο γρήγορες αλλαγές για να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του και έτσι πήραν θέση στο γήπεδο οι Τριανταφυλλόπουλος για το κέντρο της άμυνας και Ατζαγκούν για τον άξονα. Η Μπριζ πήρε την μπάλα στα πόδια της για να κάνει ένα παιχνίδι και λίγο έλειψε να εκμεταλλευτεί το μούδιασμα της άμυνας του Παναθηναϊκός (ο Τριανταφυλλόπουλος έμοιαζε να είναι σε άλλο γήπεδο),ειδικά στη φάση του 62' όταν ο Κοτσόλης νίκησε τον Ντιαμπί.

Αφού η ζημιά δεν έγινε εκεί, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να χτυπήσουν σαν κόμπρα καθώς ήξεραν ότι δεν είχαν πολλές ευκαιρίες λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος. Η κουταμάρα του Μπομπό να πιάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή της Μπριζ με το χέρι έδωσε στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να κάνει το 2-1 από τα 11 μέτρα. Και στατιστικά να το έβλεπε κανείς οι πράσινοι δεν θα μπορούσαν να χάσουν και άλλο πέναλτι μέσα στο ίδιο 90λεπτο. Και δεν έγινε. Ο Καρέλης ευστόχησε για το 2-1 στο 65'.

Τι απέμενε για τη διατήρηση της νίκης; Αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία από όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Με αρκετό ζόρι είναι η αλήθεια, αυτό επετεύχθη και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει σε μία πανάκριβη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, νίκη.

MVP

Ναι, πολύ ωραία, ο Μπεργκ και ο Καρέλης πέτυχαν τα πολύ σημαντικά γκολ της βραδιάς, καμία αντίρρηση. Αν δεν υπήρχε όμως ο Ζέκα με τις αστείρευτες δυνάμεις του, ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα έφτανε στην ανατροπή. Ο Πορτογάλος έτρεξε για δύο και για τρεις συμπαίκτες του κερδίζοντας μπάλες και ανάσες για τους υπόλοιπους.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Σάντσεθ αποκτήθηκε για να μεταλαμπαδεύσει στους υπόλοιπους την εμπειρία του από το πολύ υψηλό επίπεδο. Στο 43' όμως ο Ισπανός στόπερ θόλωσε και με το σχεδόν εγκληματικό του φάουλ στη μεσαία γραμμή άφησε τους συμπαίκτες του να παίξουν με 10 για 47 αγωνιστικά λεπτά και υπό αφόρητη ζέστη. Προφανώς και ο ίδιος θα έχει καταλάβει το πολύ σοβαρό λάθος του.

Σχόλιο

Ενα μεγάλο παράσημο για τον Παναθηναϊκό αυτή η επιτυχία. Οχι γιατί η ομάδα του Αναστασίου έπαιξε καλά, κάθε άλλο, αλλά γιατί δεν λύγισε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Δεν είναι εύκολο να πάρεις ευρωπαϊκό ματς ενώ βρίσκεσαι πίσω στο σκορ και ενώ χάνεις παίκτη με αποβολή από το 43'. Οπως και να το κάνουμε, αυτό είναι γαλόνι. Οι πράσινοι πλέον οφείλουν να βελτιωθούν και αγωνιστικά ενόψει της ρεβάνς του Μπριζ που δεν αργεί.

19:40
Από τις 7.30μ.μ. οι αποστολές των δυο ομάδων βρίσκονται στο γήπεδο και έχουν ήδη κάνει και την αναγνωριστική τους βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ο οποίος όπως και την Δευτέρα φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση. 
19:42
Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε μετά από αυτή της Μπριζ και μάλιστα με το πούλμαν του τριφυλλιού ήρθε και ο πρόεδρος των πράσινων Γιάννης Αλαφούζος. Κατά την άφιξη της αποστολής αρκετοί φίλοι του τριφυλλιού περίμεναν την ομάδα προκειμένου να την ενθαρρύνουν. 
19:44
7.42μ.μ. Αυτή την ώρα στο γήπεδο βρίσκονται κάποιοι φίλοι των πράσινων που έχουν πάρει τις θέσεις τους στην εξέδρα ενώ αρκετός κόσμος βρίσκεται έξω από το γήπεδο, στην μπουτίκ, και στα μαγαζιά που υπάρχουν δίπλα στο "Απόστολος Νικολαϊδης". 
19:46
Την ίδια ώρα γύρω στους είκοσι οπαδούς της Μπριζ βρίσκονται στην Θύρα έξι εκεί όπου και θα φιλοξενηθούν οι 150 φίλοι των Βέλγων που θα βρίσκονται το βράδυ της Τρίτης στην Λεωφόρο. 
19:49
Τα "μπεκ" έχουν ανοίξει και καταβρέχουν το χορτάρι της Λεωφόρου προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε καλή κατάσταση και για το ζέσταμα. 
19:52
Παράλληλα ο αγωνιστικός χώρος έχει γεμίσει από πολύχρωμους κώνους που θα χρησιμεύσουν στο ζέσταμα των δυο ομάδων. 
20:00
Στο γήπεδο έχουν γίνει κάποιες αλλαγές με σκοπό την καλύτερη εικόνα της Λεωφόρου, όπως τα πλέξι γκλας, που μπήκαν στις θύρες 12-1 και ανάλογα θα μπουν και στις 5 και 8. Επίσης έχει μπει και το νέο μάτριξ που είναι πιο μεγάλο και σύγχρονο. 
20:02
Βγήκαν και οι ενδεκάδες των δυο ομάδων. Ο Κοτσόλης παίρνει την θέση του Στιλ κάτω από τα γκολπόστ, στα δεξιά θα παίξει ο Βέμερ, αριστερά ο Πράνιτς και στο κέντρο της άμυνας οι Ταυλαρίδης, Σάντσεθ. Μπροστά τους ο Κουτρουμπής, στα δεξιά του ο Ζέκα και αριστερά του ο Ατζαγκούν ενώ στην κορυφή του ρόμβου θα είναι ο Νίνης. Το επιθετικό δίδυμο των πράσινων θα αποτελείται από τους Μπεργκ και Καρέλη. 
20:10
Οι γκολκίπερ της Μπριζ βγήκαν για προθέρμανση στο πέταλο των θυρών 6-7.
20:11
Με αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσέλευση στο "Απόστολος Νικολαΐδης".
20:13
Τώρα βγαίνουν για προθέρμανση και οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, υπό τις ιαχές των φίλων του Τριφυλλιού.
20:14
Περίπου 50 φίλοι της Μπριζ έχουν πάρει θέσεις στη θύρα 6.
20:17
Εξέρχονται και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το ζέσταμα τους.
20:20
Η σειρών των Βέλγων να βγουν από τη φυσούνα και να αποδοκιμαστούν έντονα.
20:22
Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα καθίσουν οι Στιλ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Λουντ, Καλτσάς, Πέτριτς.
20:26
Αναπληρωματικοί για τη Μπριζ είναι οι Τένκενς, Ντε Σούτερ, Κουλς, Ιζκιέρτο, Ντενσβίλ, Στορμ, Όμπι.
20:31
Οι Θύρες 13 και 14 έχουν γεμίσει.
20:34
Το διαιτητικό τρίο έχει ολοκληρώσει την προθέρμανση του και αφού έλεγξε τον αγωνιστικό χώρο, αποχώρησε για τα αποδυτήρια.
20:37
Προτροπές από τα μεγάφωνα για κόσμια συμπεριφορά και υπενθύμιση ότι οι κροτίδες και τα καπνογόνα επιφέρουν βαριές και "ακριβές" ποινές από την UEFA.
20:39
Στο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός έχει αναμετρηθεί τρεις φορές με τη Μπριζ και μετράει ισάριθμους αποκλεισμούς. Τη λες και κάκιστη παράδοση, αλλά στο Τριφύλλι φιλοδοξούν αυτή τη φορά να την αλλάξουν.
20:44
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.
20:47
Αποχωρούν και οι ποδοσφαιριστές της Μπριζ, κάτω από έντονες αποδοκιμασίες, οι οποίες τους προκαλούν μία απορία...
20:49
Η ζέστη έχει υποχωρήσει αισθητά σε σχέση με το μεσημέρι, ωστόσο, παραμένει έντονη.
20:51
Ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις από τα μεγάφωνα.
20:53
Περισσότεροι από 14.000 θεατές στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο θερμή.
20:54
Λίγοι περισσότεροι από 100 οι εκδρομείς από το Βέλγιο, φιλοξενούνται στη θύρα 6.
20:55
Οι διαιτητές και οι δύο ενδεκάδες εξερχονται από τη φυσούνα.
20:58
Έπεσαν πολλές κορδέλες, οι οποίες απομακρύνονται από τους άνδρες της ασφαλείας του γηπέδου.
20:59
Σέντρα στο ματς!
20:59
1' Οι παίκτες της Μπριζ με τη μπάλα στα πόδια στην πρώτη επίθεση.
21:00
2' Ανακτά την κατοχή ο Παναθηναϊκός. Ψάχνουν να βρουν ελεύθερο χώρο οι παίκτες του Αναστασίου.
21:01
3' Πλάγιο για τον Παναθηναϊκό από τα αριστερά όπως κάνει επίθεση.
21:02
4' Τραυματίας ένας παίκτης της Μπριζ και σταματάει για λίγο το παιχνίδι.
21:02
4' Κεφαλιά του Καρέλη προς τον Μπεργκ με τον Σουηδό να φεύγει μόνος του! Όμως σφυρίζει οφ-σάιντ ο διαιτητής του αγώνα.
21:03
Δύσκολη φάση, πάντως φαίνεται να είχε δίκιο ο ρέφερι.
21:03
5' Κόρνερ για την Μπριζ τώρα. Το πρώτο του ματς.
21:03
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Χωρίς εκπλήξεις σε σχήμα και πρόσωπα από τον Γιάννη Αναστασίου, μία αλλαγή από τον Μισέλ Πρεντόμ με τον Μπομπό αντί Ντε Σούτερ. Περιμένουμε ένα δυνατό πρώτο εικοσάλεπτο από τον Παναθηναϊκό, με πίεση στην πρώτη πάσα των Βέλγων.
21:03
5' Κεφαλιά του Ντουάρτε που βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κοτσόλη.
21:04
6' Κάτι σαν σέντρα σουτ του Νίνη από τα αριστερά. Η μπάλα φεύγει άουτ.
21:07
8' Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό τώρα. Στην εκτέλεση ο Νίνης.
21:07
9' Απομακρύνει η άμυνα της Μπριζ.
21:07
Ευκαιρία αντεπίθεσης τώρα για τους Βέλγους. Προλαβαίνει και γυρίζει γρήγορα ο Παναθηναϊκός.
21:09
10' ΓΚΟΛ! H Μπριζ ανοίγει το σκορ στη Λεωφόρο με κεφαλιά του Εμπομπό.
21:10
Φθηνό γκολ για τους "πράσινους" που είχαν ξεχάσει τον παίκτη της Μπριζ στην καρδιά της περιοχής.
21:12
13' Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Μπριζ! Τραγικό λάθος και πάλι στα αριστερά της "πράσινης" άμυνας, οι Βέλγοι το εκμεταλλεύονται με τη μπάλα να φτάνει στον Βανάκεν στην καρδιά της περιοχής. Ο μέσος της Μπριζ όμως έχασε ίσως ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοτσόλη.
21:13
15' Φάουλ υπέρ της Μπριζ στα αριστερά και λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.
21:14
16' Στο τείχος χτυπάει η μπάλα και απομακρύνεται.
21:14
16' Νέο φάουλ τώρα υπέρ των Βέλγων από τα δεξιά.
21:14
Παιδικό γκολ σε χώρο που ανήκει στον ελεύθερο αμυντικό (Σάντσεθ) και απόντος αυτού καθαρίζει τη φάση ο τερματοφύλακας. Δεν έγινε τίποτε από τα δύο και το 0-1 πολύ νωρίς.
Οι επιστροφές του Παναθηναϊκού πολύ απέχουν από το επιθυμητό και κάθε αντεπίθεση της Μπριζ... μυρίζει 0-2.
21:15
17' Διώχνει με κεφαλιά ο Νίνης.
21:17
Ο Τάσος Λαγός έχει σηκωθεί για ζέσταμα από πλευράς Παναθηναϊκού.
21:19
Φωνές του Κοτσόλη λίγο μετά το γκολ της Μπριζ
21:22
23' Καλή φάση για τον Παναθηναϊκό! Ο Νίνης έκανε το σουτ από τη γωνία της περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
21:23
Τάιμ άουτ για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
21:23
Πολύς ο εκνευρισμός στις τάξεις των "πρασίνων" και πολλά τα κουτά λάθη στις προσπάθειες ανάπτυξης, χωρίς να μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι έχουν μπλοκαριστεί από τους φιλοξενούμενους. Αντίθετα κάθε φορά που ασκήθηκε σωστά η πίεση στο δεύτερο μισό του γηπέδου, οι Βέλγοι υποπίπτουν σε εύκολα λάθη.
21:24
Προσπάθεια του Μάρκους Μπεργκ λίγο νωρίτερα.
21:25
27' Φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού σε καλή θέση για σέντρα από τα αριστερά.
21:26
28' Χαμηλά εκτελεί ο Νίνης, διώχνει η άμυνα των Βέλγων.
21:27
Στο 54% - 46% η κατοχή της μπάλας υπέρ του Παναθηναϊκού.
21:29
31' Πολύ πάθος από τον Ζέκα που έτρεξε και κέρδισε τη μπάλα και παράλληλα εισέπραξε το χειροκρότημα της εξέδρας.
21:31
32' Γυρίζει ωραία τη μπάλα τώρα ο Παναθηναϊκός.
21:31
33' ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ του Παναθηναϊκού!
21:31
Αναποτελεσματικό το πρώτο ημίωρο για τον Σωτήρη Νίνη, όπως και στο τελευταίο φιλικό με την Ουντινέζε. Μοιραία ο Παναθηναϊκός επενδύει διαρκώς στις κούρσες του Πράνιτς από αριστερά.
21:31
Τρομερή μπαλιά του Νίνη στον Μπεργκ, ο Σουηδός κάνει την κεφαλιά πάσα στον Καρέλη ο οποίος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Μέχελε.
21:32
Ευκαιρία τώρα με τον Μπεργκ να κάνουν το 1-1 οι πράσινοι.
21:32
34' Εκτελεί ο Μπεργκ όμως το αποκρούει με τα πόδια ο Μπρούζες!
21:33
Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος ωστόσο φωνάζει "είναι τρελός ο Σουηδός" ενθαρρύνοντας το αστέρι της ομάδας.
21:33
Ήταν κακή η εκτέλεση του Μπεργκ, ο οποίος διάλεξε να στείλει τη μπάλα στο κέντρο.
21:35
37' Κόρνερ τώρα για το τριφύλλι από τα δεξιά. Πάει ο Νίνης στην εκτέλεση.
21:35
37' ΓΚΟΛ! Ο Μπεργκ με κεφαλιά παίρνει το αίμα του πίσω και γράφει το 1-1!
21:37
Αρχικά ο Νίνης εκτέλεσε συρτά με τον Κουτρουμπή να χάνει την μπάλα και να καταλήγει ξανά στον Νίνη. Αυτός είδε την κίνηση του Μπεργκ στην περιοχή, του έστειλε συστημένη την μπάλα και ο Σουηδός με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε!
21:37
Δύο φορές σημάδεψε ο Νίνης σωστά τον Μπεργκ, με απολοιγισμό ένα πέναλτι και ένα γκολ. Δεν μπορεί αμυντικά αυτή η Μπριζ να βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Απαγορεύονται οι αυτοκτονίες!
21:38
Πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο.
21:41
42' Έχει το μομέντουμ ο Παναθηναϊκός και ψάχνει τους διαδρόμους στην άμυνα της Μπριζ.
21:42
43' Κίτρινη κάρτα στον Σάντσεθ. Πολύ επικίνδυνο το μαρκάρισμα του Ισπανού πάνω στον Ντιαμπί. Ζητούσαν απευθείας κόκκινη οι Βέλγοι.
21:43
Αλλάζει την απόφασή του ο Ρώσος διαιτητής μετά από συνεννόηση με τον βοηθό του! Κόκκινη κάρτα τελικά στον Σάντσεθ!
21:43
Θα μείνει με δέκα παίκτες ο Παναθηναϊκός μετά την αποβολή του Σάντσεθ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
21:44
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων...
21:46
45+2' Χαμένο τετ-α-τετ για την Μπριζ με τον Ντιαμπί! Ο Κοτσόλης κρατάει το 1-1.
21:47
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Οι δύο ομάδες οδεύουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
21:48
Δραματικό το πρώτο μέρος. Δύο γκολ, χαμένο πέναλτι και αποβολή είδαμε στα πρώτα 45λεπτα. Μένει να δούμε τώρα πως θα καταστρώσει τα πλάνα του ο Αναστασίου με την ομάδα του να συνεχίζει με 10 παίκτες.
21:50
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση
21:51
Δεν λείπουν και οι ωραίες παρουσίες στις εξέδρες της Λεωφόρου...
21:51
Σανίδα σωτηρίας για τη Μπριζ η αποβολή του Σάντσεθ. Μία αποβολή που φλερτάρει με την αυστηρότητα, αλλά και παράβαση σε χώρο που δεν επιτρέπεται ένας παίκτης με την εμπειρία του Σάντσεθ να βγαίνει στη μπάλα κατ' αυτόν τον τρόπο.
Ο Παναθηναϊκός βάζει για μία ακόμη φορά δύσκολα στον ίδιο του τον εαυτό και πλέον θα πρέπει να περιορίσει το παθητικό στο 1 και να διεκδικήσει την πρόκριση εκτός έδρας.
22:01
Έντονη προθέρμανση από τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο στη διάρκεια της ανάπαυλας, μαρτυρά την πρόθεση του Γιάννη Αναστασίου να τον ρίξει στο παιχνίδι με την έναρξη του δευτέρου μέρους.
22:02
Οι παίκτες των δύο ομάδων επιστρέφουν στο γήπεδο.
22:03
Αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστασίου.
22:03
Ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Λαγός θα περάσουν στο γήπεδο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
22:04
Εκτός θα βγουν οι Ατζαγκούν και Νίνης.
22:04
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!
22:06
46' Μπαλιά του Ζέκα για τον Καρέλη, βγαίνει ο κίπερ της Μπριζ και μαζεύει.
22:07
47' Ωραίες εναλλαγές της μπάλας από τους παίκτες της Μπριζ.
22:07
Παρά το μετριότατο πρώτο ημίχρονο του Νίκου Καρέλη, ο Γιάννης Αναστασίου τον κρατάει στο χορτάρι και ποντάρει στην ταχύτητά του σε κόντρα πλέον επίθεση.
22:07
48' Φτάνουν μέχρι την περιοχή του Παναθηναϊκού οι φιλοξενούμενοι, όμως τελικά η μπάλα καταλήγει άουτ.
22:08
49' Κακή απομάκρυνση της μπάλας από τον Κοτσόλη, κλέβουν οι παίκτες της Μπριζ, όμως το σουτ του Βάσκεθ δεν είναι καλό.
22:09
50' Κόρνερ για την Μπριζ. Το κερδίζει ο Βάσκεθ από τον Λαγό.
22:10
51' Επιθετικό φάουλ και περνάει η φάση.
22:11
Δυνατές οι μονομαχίες που δίνει σε όλο το ματς ο Καρέλης.
22:13
54' Μπέρδεμα στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο Κοτσόλης δεν συνεννοήθηκε με τον Τριανταφυλλόπουλο με τον τελευταίο να διώχνει με κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα κόρνερ.
22:14
55' Κεφαλιά του Ντιαμπί η μπάλα περνάει άουτ.
22:15
56' Λάθος του Τριανταφυλλόπουλου, ο Ντιαμπί κλέβει όμως στη συνέχεια κλείνεται από τον Ταυλαρίδη και τελειώνει η φάση.
22:18
59' Κόρνερ για την Μπριζ.
22:18
59' Αλλαγή για τους φιλιξενούμενους. Βγαίνει ο Βάσκεθ, μπαίνει ο Ισκέρδο.
22:19
60' Άουτ η μπάλα, περνάει κι αυτή η φάση για την άμυνα του Παναθηναϊκού.
22:21
61' Νέα χαμένη ευκαιρία για την Μπριζ. O Ντιαμπί φεύγει στην πλάτη του Τριανταφυλλόπουλου, πλασάρει τον Κοτσόλη από δύσκολη θέση, όμως ο κίπερ του Παναθηναϊκού αποκρούει!
22:21
62' Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό. Το κερδίζει ο Πράνιτς.
22:22
Αν δεν ανέβουν στον αγωνιστικό χώρο οι Βέμερ (που δεν ανεβαίνει) και Πράνιτς, δύσκολα θα βρουν φάση για γκολ οι Μπεργκ και Καρέλης, σε οργανωμένη επίθεση.
22:22
63' Απομακρύνεται η μπάλα από τους Βέλγους.
22:23
64' Φάουλ για τον Παναθηναϊκό στα δεξιά, σε καλό σημείο για σέντρα προς την περιοχή.
22:23
65' Ο Ντεμπόκ απομακρύνει σε κόρνερ.
22:24
65' Καλή η εκτέλεση η μπάλα όμως περνάει από όλους.
22:24
65' Υπάρχει όμως ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ του Παναθηναϊκού!
22:24
Ο Εμπομπό έχει βρει τη μπάλα με το χέρι.
22:25
66' ΓΚΟΛ! Ο Καρέλης είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα και βάζει μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό!
22:25
Στα αριστερά η εκτέλεση του Καρέλη. Έπεσε σωστά ο Μπρούζες όμως δεν μπόρεσε να αποκρούσει την μπάλα.
22:26
67' Σοκαρισμένοι φαίνονται οι Βέλγοι με την εξέλιξη που πήρε το παιχνίδι.
22:28
69' Φάουλ για τον Παναθηναϊκό σε καλή θέση για σέντρα από τα δεξιά.
22:28
69' Βγαίνει και μαζεύει ο Μπρούζες.
22:29
70' Η Μπριζ με την κατοχή της μπάλας.
22:30
71' Αλλαγή για την Μπριζ. Ο Ντε Σούτερ περνάει στη θέση του σκόρερ Εμπομπό.
22:33
Αναβρασμός στον πάγκο της Μπριζ. Οι Βέλγοι διαμαρτύρονται έντονα για κάποια φάση που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή κι έχει να κάνει με μια αψιμαχία μεταξύ Ταυλαρίδη και Ντε Σουτέρ.
22:33
72' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Φεύγει ο Καρέλης και μπαίνει ο Λουντ.
22:34
Και ο Μάικλ Εσιέν παρακολουθεί με αγωνία τον αγώνα από τις κερκίδες.
22:39
80' Αλλαγή για την Μπριζ. Αποχωρεί ο Ντε Φόου και στη θέση του περνάει ο Κουλς.
22:40
Η Μπριζ δεν θα είναι ίδια σε οκτώ βράδια, αλλά αυτή η Μπριζ ήταν ένα σύνολο που προσφερόταν για μισή πρόκριση απόψε. Και είναι κρίμα που από μία επιπολαιότητα του Σάντσεθ κρατιέται ζωντανή.
22:43
81' Συνεχώς με τη μπάλα στα πόδια οι Βέλγοι στα τελευταία λεπτά.
22:43
83' Κόρνερ για την Μπριζ.
22:44
Απομακρύνει η άμυνα του Παναθηναϊκού.
22:46
85' Νέο κόρνερ τώρα για την Μπριζ. Το παραχωρεί ο Ταυλαρίδης.
22:47
87' Μαζεύει ο Κοτσόλης και δίνει ανάσες στους συμπαίκτες του.
22:49
89' Πολύ κουρασμένοι φαίνονται οι παίκτες και των δύο ομάδων.
22:49
90' Κίτρινη κάρτα στον Πράνιτς για καθυστέρηση στο πλάγιο.
22:50
Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων. Έχουμε μπει ήδη...
22:51
Κρατάει το υπέρ του σκορ ο Παναθηναϊκός.
22:51
Ο Παναθηναϊκός χάνει μια χρυσή ευκαιρία απόψε, αλλά τουλάχιστον δεν αυτοκτόνησε! Δεδομένης της εξέλιξης του παιχνιδιού και το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα για ένα ολόκληρο ημίχρονο η νίκη είναι πολύ σημαντική και του δίνει ένα μικρό προβάδισμα. Δεν γίνεται να μην σκοράρει και στο Μπριζ. Απλά δεν γίνεται.
22:52
Φάουλ για τον Παναθηναϊκό τώρα. Τελευταία φάση του αγώνα.
22:52
Κοντράρει η μπάλα. Και τελειώνει το ματς!
22:53
Ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 2-1 παρά τις αντιξοότητες του αγώνα.
22:53
Αναστασίου: "To θέλαμε πολύ και το δείξαμε. Αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες!"
22:54
Αναστασίου: "Τακτική πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση καθόρισαν το παιχνίδι. Η ομάδα που το ήθελε περισσότερο φάνηκε".
22:55
Σίμονς (αρχηγός Μπριζ): "Είναι σημαντικό το εκτός έδρας γκολ που πετύχαμε. Θα δούμε την επόμενη εβδομάδα τι μπορούμε να κάνουμε".
22:56
Και τα στατιστικά του αγώνα:
22:56
Κάπου εδώ θα σας αφήσουμε. Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας την εξέλιξη του σπουδαίου αυτού αγώνα. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK