Αναστασίου: "Καλύτεροι και πιο ώριμοι από πέρυσι"

Έμφαση στις λεπτομέρειες ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ένα 24ωρο πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπριζ στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Τι είπε για τον Στιλ.

Αναστασίου: "Καλύτεροι και πιο ώριμοι από πέρυσι"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρκετά νωρίς με μια διαφορετική παράμετρο φέτος να είμαστε πιο έτοιμοι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από την ίδια χώρα με πέρυσι που έφτασε στους 8 του Europa League κέρδισε ουσιαστικά το πρωτάθλημα και στα πλέι οφ βγήκε δεύτερη. Μια ομάδα αρκετά συγκεντρωμένη και καλή στην κόντρα.

Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο, πίεση στον αντίπαλο αλλά και σε εμάς να το διαχειριστούμε. Να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας η Μπριζ είναι μια ομάδα επικίνδυνη και ιδίως όταν βρεις χώρους".

Για το ρόλο που παίζει η άμυνα: "Αν κάνουμε τα βασικά σαν ομάδα στην αμυντική μας λειτουργία δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για το αν είναι έτοιμος ο Στιλ: "Ο Στιλ είναι καλά το τελευταίο διάστημα προπονείται χωρίς ενοχλήσεις. Έχει χάσει κάποιες αλλά είναι σημαντικός όπως και ο Στέφανος, αυτή η θέση παραμένει ανοιχτή για το ποιος θα ξεκινήσει.

Όσο για τις καιρικές συνθήκες τα ίδια λέγαμε και πέρυσι αλλά είδαμε τι έγινε. Οπότε ας κάνουμε την δουλειά μας και βλέπουμε".

Τι θέλει να δει σε σχέση με το φιλικό με την Ουντινέζε: "Αυτό που θέλω να δω είναι καθαρά η συγκέντρωση, κάναμε αβίαστα λάθη στο φιλικό, βάζαμε τους εαυτούς μας υπό πίεση. Το ξέρουμε το γνωρίζουμε, να αποφύγουμε τα λάθη να έχουμε τακτική συγκέντρωση και πειθαρχία".

Για την προϊστορία των αγώνων: "Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει μόνο η νίκη".

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από πέρυσι: "Είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρσι, βλέποντας την καθημερινότητα έχουμε ωριμάσει πολύ σε σχέση με πέρυσι".

Για το αν παίζει ρόλο η σειρά των αγώνων: "Σε αυτό το επίπεδο δεν παίζει ρόλο λίγο η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης λίγο η ατυχία γιατί σε αυτό το επίπεδο το πιο σημαντικό είναι να μην το δούμε σαν ένα παιχνίδι αλλά σαν δυο παιχνίδια".

Για το πως διορθώνονται τα μικρά λάθη: "Να δώσουμε έμφαση στις λεπτομέρειες, από τις προπονήσεις και ο κάθε παίκτης φροντίζει για τον εαυτό του είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη".

Για το σκορ που θα επιθυμούσε, 0-0 ή 2-1: "Το 3-1".

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Νίνης δήλωσε: "Νομίζω ότι έχουν περάσει 2-3 χρόπνια από τότε άλλη ομάδα τελείως, κατά τη γνώμη μου η ομάδα δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι, σοβαροί και αν είμαστε αυτοί που πρέπει όλα θα πάνε καλά.

Για να φτάνουμε στο σημείο να παίζουμε είμαστε έτοιμοι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αύριο όλοι μας να δώσουμε το 200% για να αντεπεξέλθουμε και να τα πάμε καλά".

To LIVE της συνέντευξης Τύπου

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK