Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Μπριζ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέτει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την Μπριζ, για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Μπριζ
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων με αντίπαλο την CLUB BRUGGEγια τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του UCL 2015/16 που θα διεξαχθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» (28/7, ώρα 21:00, OTE TV).

Όλοι οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά από την Vivaκαι από το box office της ΠΑΕ που λειτουργεί στη Θύρα 4 της Λεωφόρου 9:30 με 17:30.

Ο κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να προμηθευτεί έως 2 εισιτήρια στο όνομά του, με τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά και τα στοιχεία της ταυτότητας των φιλάθλων για τους εκ μέρους των οποίων προμηθεύεται τα εισιτήρια.

Το κόστος των εισιτηρίων ανά Θύρα έχει ως εξής:

ΘΥΡΕΣ: 5Β, 5Γ, 8, 12, 1 τιμή εισιτηρίου 12 €

ΘΥΡΕΣ: 9, 11, 5Α τιμή εισιτηρίου 20 €

ΘΥΡΑ: 10 τιμή εισιτηρίου 30 €

ΘΥΡΑ: 3 τιμή εισιτηρίου 50€

Καλωσορίζουμε τον θαυμάσιο κόσμο του Παναθηναϊκού στον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που ευχόμαστε να είναι καλότυχη για την ομάδα μας και γεμάτη επιτυχίες."

Αποθεραπεία όσοι έπαιξαν με Ουντινέζε

Η σημερινή ημέρα περιλάμβανε για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μια ακόμα πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού φιλικού με την Ουντινέζε έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε οικογενειακό δίτερμα με την ομάδα Κ20.

Απουσίασε με άδεια ο Εσιέν. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό την Παρασκευή (24/7).

News 24/7

24MEDIA NETWORK