Χωρίς Εσιέν η λίστα του Παναθηναϊκού για Μπριζ

Ο Μάικλ Εσιέν έμεινε εκτός λίστας του Παναθηναϊκού για τις αναμετρήσεις με Μπριζ.

Χωρίς Εσιέν η λίστα του Παναθηναϊκού για Μπριζ
Εσιέν-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα επιλέξει την αποστολή για τον αγώνα με την Μπριζ και το όνομα του Μάικλ Εσιέν απουσιάζει.

Ο Γκανέζος μέσος υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς για να αποκατασταθεί με αυτόν τον τρόπο το πρόβλημα που αντιμετώπιζε εδώ και μήνες, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να βοηθήσει στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις του "τριφυλλιού".

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης και πλέον θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά από αυτήν την εγχείριση - θεραπεία, η οποία τον θέτει νοκ άουτ για περίπου 4 εβδομάδες.

Οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν τον βελγικό σύλλογο πρώτα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την Τρίτη (28/07, 21:00) και ακολούθως στο "Γιαν Μπρεϊντέλ" μία εβδομάδα αργότερα (04/08, 21:00).

Η λίστα του Παναθηναϊκού στην UEFA: Στιλ, Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Βέμερ, Μπούρμπος, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Λαγός, Ζέκα, Λουντ, Πράνιτς, Νίνης, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Καρέλης, Καλτσάς, Μπεργκ.

Οι παίκτες κάτω των 21: οι Δώνης, Κότσαρης, Αγγελόπουλος, Τζανουλίνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK