"Αναδείχθηκε η άγνοια της UEFA"

Η πλευρά του ΠΑΟΚ διαπιστώνει πολλά οφέλη από το σημερινό κρας τεστ (από κοινού με τον Παναθηναϊκό) στη Νιον με τον Ολυμπιακό.

"Αναδείχθηκε η άγνοια της UEFA"
INTIME SPORTS

Διαφέρει η άποψη του ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτή του Ολυμπιακού για το τετ-α-τετ των τριών "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου (και ο Παναθηναϊκός μαζί) στην UEFA. Καταρχήν, τονίζουν ότι με την καταγγελία που έγινε τους δόθηκε η ευκαιρία να αναλύσουν τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πώς το όνομα του Ολυμπιακού και του μεγαλομετόχου του Βαγγέλη Μαρινάκη εμπλέκεται στην εισαγγελική έρευνα που έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια για ζητήματα διαφθοράς στη χώρα μας.

Επιπλέον, τους δόθηκε η δυνατότητα, να αναδείξουν και τον... περίεργο, όπως εκτιμούν, ρόλο της ΕΠΟ που δεν ενημερώνει επαρκώς την Ομοσπονδία.

Η αίσθηση που εισέπραξαν είναι ότι στην UEFA υπήρχε άγνοια της σοβαρότητας της κατάστασης στην Ελλάδα. Χρησιμοποιούν, μάλιστα, ως αποδεικτικό την ατάκα του προέδρου της Επιτροπής "μέχρι σήμερα ήξερα για την ελληνική κρίση χρέους. Σήμερα είδα ότι υπάρχουν κι άλλα προβλήματα..."

Μάλιστα, στην πλευρά του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν με ένα αιχμηρό σχόλιο την προσπάθεια του Ολυμπιακού να απαντήσει με καταγγελία στις καταγγελίες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού: "Έχει τη δική του πλάκα να βλέπεις τον Ολυμπιακό να καταγγέλλει κάποιον άλλον για τη δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου! Είναι το ίδιο οξύμωρο με το να ζητάς "ομερτά" αλλά να αρνείσαι ότι συμμετέχεις σε εγκληματική οργάνωση...".

Διαβάστε ακόμη:

Καταγγελίες σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό από Ολυμπιακό, κανονικά στην Ευρώπη οι "ερυθρόλευκοι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK