Ίβιτς: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Ιδιαίτερα συγκρατημένος ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς μετά από το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, τονίζοντας πως "ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο".

Ίβιτς: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, ωστόσο ο Βλάνταν Ίβιτς παρά το γεγονός πως δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκρατημένος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Για την τακτική του ΠΑΟΚ: Δουλέψαμε σε αυτή την τακτική από τη στιγμή που μάθαμε τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι ήταν μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες τους έχουν καλά στοιχεία στο ένας εναντίον ενός. Είχαμε πάνω απ' όλα θέληση και πειθαρχία. Τα παιδιά έκαναν ένα καλό παιχνίδι, είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο, υπάρχει κι ένα δεύτερο ματς. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε 1-2 μέρες να ξεκουραστούμε και μετά να σκεφτούμε τον επαναληπτικό".

Για την πίεση που δέχθηκε η ομάδα: Το περίμενα, έτσι παίζει ο Άγιαξ. Σήμερα είχαν κάποιες απουσίες, στο δεύτερο παιχνίδι θα είναι πιο δυνατοί. Όμως αυτό ισχύει και για μας, περιμένουμε κάποιους παίκτες ακόμα.

Για την ωριμότητα που έδειξαν οι δύο ομάδες με δεδομένη την εποχή: "Πολλά τρεξίματα κι από τις δύο πλευρές. Υπήρχε και το τακτικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό. Εμείς είχαμε αλληλοκαλύψεις στο κέντρο, όλοι έδωσαν το μάξιμουμ. Οπως ξαναείπα κάναμε ένα καλό “πρώτο ημίχρονο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Άγιαξ - ΠΑΟΚ 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK