Ιβιτς: "Δεν νικά πάντα ο καλύτερος"

Το προφανές τόνισε ο Βλάνταν Ιβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Αγιαξ.

Ιβιτς: "Δεν νικά πάντα ο καλύτερος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ καλύτερα, κάτι όμως που δεν ήταν αρκετό για την πρόκριση.

Αναλυτικά: "Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει η καλύτερη ομάδα. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες, ο αντίπαλός μας δεν έκανε κάποια ευκαιρία εκτός αυτής στο 1ο ημίχρονο με το χέρι. Χωρίς ευκαιρία μας κερδίσανε και μας φέρνει πίκρα. Συνεχίζουμε και σηκώνουμε κεφάλι. Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο και έχουμε άλλες δύο εβδομάδες μέχρι το επόμενο ματς.

Οι παίκτες μου ήταν αυτοί που έδωσαν το 100% και έχουνε κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήταν πειθαρχημένοι, δυνατοί και δεν μπορώ να πω κάτι που δεν πήγε καλά. Παίξαμε με μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στο Champions League. Δεν μπορώ να πω ότι κάτι δεν πήγε καλά εκτός από το αποτέλεσμα».

Και στο πρώτο ματς είχαμε ευκαιρίες. Βάλαμε συνολικά δύο γκολ. Κάποιες φορές το γκολ μπαίνει χωρίς ευκαιρία, όπως σήμερα έκανε ο αντίπαλος. Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι. Οι παίκτες που έχασαν τις ευκαιρίες είναι λογικό να είναι πιο απογοητευμένοι.

Όταν σκέφτομαι μετά το ματς τι έχει συμβεί, όταν ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρίες και εμείς 4-5 τι έχω να πω; Αν ήταν αντίθετα τα πράγματα ίσως σκεφτόμουνα κάτι διαφορετικό. Τώρα αν έκανα αλλαγή τον Μυστακίδη ή δεν έβαλα κάποιον άλλον τι να πω; Πιστεύω όσοι μπήκαν βοήθησαν την ομάδα, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ στο τέλος και δεν είχαμε χρόνο να το γυρίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ-Αγιαξ 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK