Οι "εκλεκτοί" του Στέφενς για τη Μέταλιστ

Τους 18 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα με τη Μέταλιστ ανακοίνωσε μετά το τέλος της Κυριακάτικης (28/7) προπόνησης ο Χουμπ Στέφενς.

Οι "εκλεκτοί" του Στέφενς για τη Μέταλιστ
WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο Ολλανδός τεχνικός πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές, για το παιχνίδι της Τρίτης (30/7) με την ουκρανική ομάδα, αφήνοντας εκτός τους Γκαρσία, Κάτσε, Σπυρόπουλος, αλλά και πολλούς νεαρούς προκαλώντας έκπληξη σε πολλούς, με το "κόψιμο" των τριών.

Αναυτικά η αποστολή: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο,Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Βίτορ, Κατσικάς, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς, Γεωργιάδης, Λούκας, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ

Στις στημένες φάσεις δούλεψε ο Στέφενς

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Κυριακής (28/7) που διεξήχθη το πρωί στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα δεν ήταν υψηλής έντασης, δεδομένου ότι επρόκειτο για την προτελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τη Μέταλιστ.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στην μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας. Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε μίνι τουρνουά 6 εναντίον 6 και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Πριν αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK