Νέο σόου ο Μουρίνιο

Απολαυστικός για ακόμα μία φορά ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος μόλις τελείωσε η συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Στεάουα, δεν δίστασε να χαρίσει τη φόρμα του στον... ηρωικό μεταφραστή.

Νέο σόου ο Μουρίνιο

Ο τεχνικός της Τσέλσι έβαλε δύσκολα στον μεταφραστή, καθώς απαντούσε γρήγορα και με όχι τόσο λακωνικό τρόπο στις απαντήσεις των εκπροσώπων των ρουμανικών Μέσων Ενημέρωσης.

Το σόου άρχισε όταν ο "Special One" αντιλήφθηκε πως ο διερμηνέας δεν τον... προλάβαινε. "Συγγνώμη φίλε", του είπε με χαμόγελο και στη συνέχεια αξίωσε: "Ποιος πληρώνει αυτόν τον άνθρωπο; Η Τσέλσι; Διπλασιάστε του το μισθό!"

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου, ο Ζοζέ Μουρίνιο έβγαλε τη φόρμα του, έγραψε πάνω της τη φράση "big hug", δηλαδή "μεγάλη αγκαλιά", και τη χάρισε στο μεταφραστή, αποζημιώνοντάς τον για τον κόπο του.

Εξίσου απολαυστικός ήταν και ο διάλογος του Πορτογάλου προπονητή με ένα μέλος του επίσημου καναλιού της Τσέλσι. "Τελειώσαμε;", ρώτησε ο Μουρίνιο. "Όχι, ακολουθεί η Chelsea TV τώρα", απάντησε το μέλος για να ακολουθήσει η... special ατάκα: "Ουφφφ... Chelsea TV. Κάθε μέρα το ίδιο πράγμα!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK