"Διπλό" η Μονακό στο "Μαδριγάλ", άντεξε η Ρόμα

Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League έκανε η Μονακό, η οποία επικράτησε με 2-1 της Βιγιαρεάλ στο "Μαδριγάλ". Άντεξε με 10 παίκτες και πήρε την ισοπαλία η Ρόμα, "πεντάρα" της Σέλτικ στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

"Διπλό" η Μονακό στο "Μαδριγάλ", άντεξε η Ρόμα

Πιο κοντά στην πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (18/8) η Μονακό, η οποία νίκησε εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ με 2-1. H αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τη Μονακό, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό, ο Λεμάρ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φαμπίνιο, ο οποίος νίκησε τον Ασένχο από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 36' δια... ποδός Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες στην περιοχή και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Οι παίκτες του Ζαρντίμ όμως δεν ήταν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Έτσι, στο 72ο λεπτό, ο Μπερνάντο Σίλβα πραγματοποίησε μια πολύ ωραία κούρσα, πέρασε τους αντιπάλους του και με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Μονεγάσκους, οι οποίοι έφυγαν με ένα πολύτιμο "διπλό" από το "Μαδριγάλ".

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Μάριο Γκασπάρ, Εντιαγέ, Μουσάτσιο, Βαλντές Ντίαθ, Σοριάνο, Τριγκέιρος, Μπρούνο, Καστιγιέχο, Πάτο, Σάντος Μπόρε.

Μονακό: Σούμπασιτς, Ράγκι, Γκλικ, Ζέμερσον, Μεντί, Μπακαγιόκο, Φαμπίνιο, Λεμάρ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντιράρ, Ζερμέν.

"Διπλό" η Μονακό στο "Μαδριγάλ", άντεξε η Ρόμα

Ένα πολύτιμο εκτός έδρας... αυτογκόλ δίνει στη Ρόμα προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ενόψει της ρεβάνς στο "Ολίμπικο". Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ για τη Ρόμα που είχε βασικό τον Μανωλά, ο Μοντέιρο έσπρωξε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας που έμεινε... ακίνητος.

Οι Ρωμαίοι είχαν όμως δύσκολο έργο στη συνέχεια, καθώς στο 41' ο Βερμάελεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας από νωρίς την ομάδα του με 10 παίκτες. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η Πόρτο βρήκε την απάντηση που έψαχνε στο γήπεδό της και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άντριεν Σίλβα έφερε το ματς στα ίσα, με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Πόρτο: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Μοντέιρο, Μαρκάνο, Τέλες, Ερέρα, Ντανίλο Περέιρα, Αντρέ, Άντριαν, Οταβίνιο, Μιγκέλ Σίλβα.

Ρόμα: Άλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Βερμάλεν, Χεσούς, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Στρόουτμαν, Σαλάχ, Ντζέκο, Περότι.

"Διπλό" η Μονακό στο "Μαδριγάλ", άντεξε η Ρόμα

Σε ένα άκρως... χορταστικό ματς με επτά γκολ, η Σέλτικ δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά, την οποία νίκησε με 5-2 και έκανε εύκολο το έργο της ενόψει της ρεβάνς. Οι Σκωτσέζοι κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο τους αιφνιδίασε, στέλνοντας την μπάλα δύο φορές στα δίχτυα σε διάστημα δύο λεπτών (55' και 57').

Οι γηπεδούχοι όμως δεν αποσυντονίστηκαν και με δύο γκολ στο 73' και στο 85' διαμόρφωσαν το 5-2 που ήταν και το τελικό σκορ, με αποτέλεσμα η Σέλτικ να βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ (ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)

Τρίτη 16 Αυγούστου

Άγιαξ - Ροστόφ 1-1

(38' πεν. Κλάασεν - 13' Νομπόα)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ζάλτσμπουργκ 1-1

(76' Ρογκ - 59' Λάζαρο)

Κοπεγχάγη - ΑΠΟΕΛ 1-0

(43' Πάβλοβιτς)

Στεάουα Βουκουρεστίου - Μάντσεστερ Σίτι 0-5

(13' Νταβίντ Σίλβα, 41', 78', 89' Αγουέρο, 49' Νολίτο)

Γιουνγκ Μπόις - Γκλάντμπαχ 1-3

(56' Σουλεϊμανί - 11', 69' Ράφαελ, 67' Χαν)

Τετάρτη 17 Αυγούστου

21:45 Σέλτικ - Χάποελ Μπερ Σεβά 5-2

(9' Ρόγκιτς, 39' & 45+1' Γκρίφιθς, 74' Ντεμπελέ, 86' Μπράουν - 55' Λούσιο, 57' Μέλικσον)

21:45 Ντάνταλκ - Λέγκια Βαρσοβίας 0-2

(56' Νίκολιτς. 90+4' Πρίγιοβιτς)

21:45 Πόρτο - Ρόμα 1-1

(61' πεν. Άντριεν Σίλβα - 21' Μοντέιρο αυτ.)

21:45 Λουντογκόρετς - Βικτόρια Πλζεν 2-0

(51' πεν. Μότι, 64' Βούρα)

21:45 Βιγιαρεάλ - Μονακό 1-2

(36' Πάτο - 4' πεν. Φαμπίνιο, 72' Μπερνάρντο Σίλβα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK