Πλέι οφ Champions League: Με Ντεπάι η Γιουνάιτεντ, στο φινάλε η Λάτσιο, ήττα ο ΑΠΟΕΛ

Χάρη σε δύο γκολ του τρομερού Μέμφις Ντεπάι κι άλλο ένα του Μαρουάν Φελαϊνί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Μπριζ με 3-1 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Καθαρή νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Λάτσιο κόντρα στην Λεβερκούζεν. Την ήττα με 1-0 από την Αστάνα στο Καζακστάν γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ και έχει δύσκολο έργο στον επαναληπτικό.

Πλέι οφ Champions League: Με Ντεπάι η Γιουνάιτεντ, στο φινάλε η Λάτσιο, ήττα ο ΑΠΟΕΛ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπριζ 3-1

Χάρη σε μια γκάφα του Μάικλ Κάρικ στο 8ο λεπτό του αγώνα η Κλαμπ Μπριζ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να "παγώσει" το "Ολντ Τράφορντ". Ωστόσο η Γιουνάιτεντ κατάφερε να επαναφέρει τις ισορροπίες 5 λεπτά αργότερα.

Πλέι οφ Champions League: Με Ντεπάι η Γιουνάιτεντ, στο φινάλε η Λάτσιο, ήττα ο ΑΠΟΕΛ

Μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Μέμφις Ντεπάι, ο Ολλανδός μπήκε στην περιοχή της Μπριζ και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και πριν τη λήξη του πρώτου μέρους πήραν και το προβάδισμα με δράση και πάλι τον ορεξάτο, Ντεπάι, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπρουζές με φαλτσαριστό σουτ. Καθολική ήταν η υπεροχή της ομάδας του Φαν Χάαλ και στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά και την αποβολή μάλιστα του Μέχελε στο 80' οι Βέλγοι κατέρρευσαν. Τόσο ο Ντεπάι, όσο και ο Ρούνει έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν. Ότι δεν έκαναν αυτοί όμως, το έκανε πράξη ο Μαρουάν Φελαϊνί στις καθυστερήσεις του αγώνα, γράφοντας το 3-1 και δίνοντας παράλληλα σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:Ρομέρο, Σμόλινγκ, Σο, Νταρμιάν, Γιανουζάι, Κάρικ (46' Σβαϊνστάιγκερ), Μπλιντ, Σναϊντερλέν, Ντεπάι, Χουάν Μάτα, Ρούνεϊ.

Κλαμπ Μπριζ:Μπρουζές, Ντουάρτε, Κουλς, Ντε Μποκ, Μέχελε, Μπομπό, Σίμονς (40' Κλαουντεμίρ), Βάσκες, Φόρμερ, Ντιαμπί (56' Ουλαρέ), Ντιρκς.

Αστάνα - ΑΠΟΕΛ 1-0

Πλέι οφ Champions League: Με Ντεπάι η Γιουνάιτεντ, στο φινάλε η Λάτσιο, ήττα ο ΑΠΟΕΛ
Aστάνα

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς στο Καζακστάν ο ΑΠΟΕΛ, γνωρίζοντας την ήττα από την Αστάνα με 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν δραστήριοι από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα και έχασαν μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 4' με τον Νουσερμπάγεβ. Η ομάδα της Κύπρου ζήτησε πέναλτι στο 13' σε πτώση του Ντε Βισέντι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή του αγώνα όμως να μη δίνει κάτι.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΑΠΟΕΛ, ένα λεπτό αργότερα δέχθηκε και γκολ με καρφωτή κεφαλιά του Τζολτσίγεβ.

Η Αστάνα συνέχισε να πιέζει και στο 28' έχασε νέα κλασσική ευκαιρία, με τον Βάτερμαν να λέει και πάλι όχι. Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Πασιένσια μπήκε πιο ορεξάτη και στο 55ο λεπτό λίγο έλειψε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Ντε Βινσέντι γύρισε χαμηλά τη μπάλα στην περιοχή, όμως το σουτ του Αστίθ από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρα παιχνιδιού ο ρυθμός ανέβηκε ακόμη περισσότερο, κάτι που ευνόησε τους γρήγορους παίκτες της Αστάνα, οι οποίοι έφτασαν κοντά στο 2-0 αλλά βρέθηκαν μπροστά στον πολύ καλό, Βάτερμαν. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και πλέον καλείται να ανατρέψει την κατάσταση την επόμενη εβδομάδα στην Κύπρο.

Αστάνα:Έριτς, Άνιτσιτς, Μ. Ίλιτς, Ποστνίκοβ, Μακσίμοβιτς, Ζούκοβ (85' Μπεϊσεμπέκοβ), Κεθεβοάμα (90+2' Μουζίκοβ), Σόμκο, Κάνιας, Νουσερμπάγεβ (68' Καμπανάνγκα), Τζολτσίγεβ.

ΑΠΟΕΛ:Βάτερμαν, Μάριο Σέρζιο, Αστίθ, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μοράις, Μακρίδης (85' Σωτηρίου), Ντε Βινσέντι, Αλεξάνδρου (46' Πιατκόφσκι), Εφραίμ (63' Στίλιτς), Λεάλ

Λάτσιο - Λεβερκούζεν 1-0

Αρκετά ισορροπημένο ήταν στο πρώτο μέρος το ματς της Λάτσιο με την Λεβερκούζεν. Ο ρυθμός ήταν αργός με τις δύο ομάδες να κοιτούν κυρίως τα μετόπισθεν.

Πλέι οφ Champions League: Με Ντεπάι η Γιουνάιτεντ, στο φινάλε η Λάτσιο, ήττα ο ΑΠΟΕΛ

Ωστόσο στο 26ο λεπτό αρχικά ο Μπέντερ με δυνατό σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Μπερίσα, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κλόζε στην αντεπίθεση έστειλε κι αυτός τη μπάλα στο δοκάρι του Λενό. Ούτε το δεύτερο μέρος ωστόσο περιελάμβανε πολλές ευκαιρίες. Σε μια από τις λίγες που δημιούργησε η Λάτσιο, ο Κεϊτά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Λεβερκούζεν και να γράψει το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Με αυτό το αποτέλεσμα στις αποσκευές τους θα ταξιδέψουν οι Ιταλοί στην Γερμανία την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να κλείσουν θέση για τους ομίλους του Champions League.

Λάτσιο:Μπερίσα, Ντε Φράι, Μπάστα, Λούλιτς, Μαουρίτσιο, Φελίπε Άντερσον, Πάρολο, Μπίγλια, Ονάζι (53' Μιλίνκοβιτς), Κάντρεβα, Κλόζε (46' Κεϊτά).

Λεβερκούζεν:Λένο, Τα, Παπαδόπουλος, Χίλμπερτ, Γουέντελ, Λ. Μπέντερ, Τσαλχάνογλου, Κράμερ, Μπελαράμπι, Σον (46' Μεχμέντι), Κίσλινγκ.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-1

Η δύναμη της έδρας "μίλησε" από νωρίς για την Σπόρτινγκ που μόλις στο 12ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Πλέι οφ Champions League: Με Ντεπάι η Γιουνάιτεντ, στο φινάλε η Λάτσιο, ήττα ο ΑΠΟΕΛ

Οι Ρώσοι κέρδισαν πέναλτι στο 26', όμως ο Ντουμπιά που ανέλαβε την εκτέλεση του δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρουί Πατρίσιο.

Ότι δεν έκανε όμως στο 27, το έκανε στο 40', "παίρνοντας το αίμα του πίσω. Ο Ντουμπιά έσπασε το τεχνητό οφ-σάιτ και έφερε το ματς στα ίσια. Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά στο δεύτερο μέρος, μιας και η Σπόρτινγκ ήταν αναγκασμένη να ψάξει το γκολ της νίκης για να έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς. Η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε με αντεπιθέσεις να κλέψει το αποτέλεσμα, όμως το γκολ του Σλιμανί στο 82ο λεπτό έγραψε το τελικό 2-1, αφήνοντας πλέον τα πάντα ανοιχτά στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας:Ρούι Πατρίσιο, Ζέφερσον, Πάουλο Ολιβέιρα, Ζοάο, Περέιρα, Νάλντο, Ζοάο Μάριο (76' Μανέ), Καρίγιο, Άντριαν Σίλβα, Σλιμανί, Γκουτιέρες (76' Μάρτινς), Ρουίς (65' Ακουιλάνι).

ΤΣΣΚΑ Μόσχας:Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς, Ναμπάμπκιν, Β. Μπερεζούτσκι, Βέρνμπλουμ, Τόσιτς (79' Μιλάνοφ), Τζαγκόεβ, Ερεμένκο, Μουσά, Ντουμπιά.

Μπάτε Μπορίσοφ - Παρτιζάν 1-0

Από την αρχή του αγώνα η Μπάτε έβαλε δύσκολα στην άμυνα της Παρτιζάν. Εάν υπάρχει ένας λόγος που οι φιλοξενούμενοι πήγαν με το μηδέν στα αποδυτήρια στο πρώτο 45λεπτο, αυτός ακούει στο όνομα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Πλέι οφ Champions League: Με Ντεπάι η Γιουνάιτεντ, στο φινάλε η Λάτσιο, ήττα ο ΑΠΟΕΛ

Ο Σέρβος κίπερ ήταν θετικότατος και χάρη σε καίριες επεμβάσεις που πραγματοποίησε, κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Η κατάσταση όμως δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο για την Παρτιζάν από τη στιγμή που έμεινε και με 10 παίκτες μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιέβτοβιτς στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και χάρη σε ένα γκολ του Γκορντέιτσουκ πέτυχαν το γκολ που ήθελαν και πήραν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης εβδομάδας.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ:Τσέρνικ, Μλαντένοβιτς, Πολιάκοβ, Γιαμπλόνσκι (71' Σίγκνεβιτς), Αλεκσίεβιτς, Ζάβνερτσικ, Μιλούνοβιτς, Βολόντκο (64' Στράσεβιτς), Χλεμπ (86' Μπαγκά), Ροντιόνοβ, Γκορντέιτσουκ.

Παρτιζάν:Ζ. Ζίβκοβιτς, Βουλίτσεβιτς, Ν. Πέτροβιτς, Μπάλαζιτς, Φαμπρίτσιο, Μπράσανατς, Μπάμποβιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Γέβτοβιτς, Ουμάρου, Μποζίνοβ (54' Τρούγιτς).

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης

Γκρουπ πρωταθλητών

Αστάνα - ΑΠΟΕΛ 1-0

(14' Τζολτσίγεβ)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Παρτιζάν 1-0

(75' Γκορντέιτσουκ)

Γκρουπ μη πρωταθλητών

Λάτσιο - Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-0

(77' Κεϊτά)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-1

(12' Γκουτιέρες, 82' Σλιμανί - 40' Ντουμπιά)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ 3-1

(13', 43' Ντεπάι, 94' Φελαϊνί - 8' αυτ. Κάρικ)

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Γκρουπ πρωταθλητών

21:45 Σκεντερμπέου - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

21:45 Σέλτικ - Μάλμε

21:45 Βασιλεία - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Γκρουπ μη πρωταθλητών

21:45 Ραπίντ Βιένης - Σαχτάρ Ντόνετσκ

21:45 Βαλένθια - Μονακό

18:40
Καλωσήρθατε στο live των πρώτων αναμετρήσεων για τα πλέι οφ του Champions League.
18:43
To πρόγραμμα της ημέρας

Γκρουπ πρωταθλητών
19:00 Αστάνα - ΑΠΟΕΛ
21:45 ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Παρτιζάν

Γκρουπ μη πρωταθλητών
21:45 Λάτσιο - Μπάγερ Λεβερκούζεν
21:45 Σπόρτινγκ Λισαβόνας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ
18:44
Η άφιξη της αποστολής του ΑΠΟΕΛ στην "Αστάνα Αρίνα"
18:49
Οι συνθέσεις του πρώτου αγώνα

Αστάνα: Έριτς, Άνιτσιτς, Μ. Ίλιτς, Ποστνίκοβ, Μακσίμοβιτς, Ζούκοβ, Κεθεβοάμα, Σόμκο, Κάνιας, Νουσερμπάγεβ, Τζολτσίγεβ.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μάριο Σέρζιο, Αστίθ, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μοράις, Μακρίδης, Ντε Βινσέντι, Αλεξάνδρου, Εφραίμ, Λεάλ
18:49
Η θερμοκρασία στην Αστάνα του Καζακστάν δεν ξεπερνά τους 26 βαθμούς.
18:50
Το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς
18:52
Το έργο του ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο από τη στιγμή που η Αστάνα απέκλεισε Μάριμπορ κι Ελσίνκι στην πρώτη της συμμετοχή σε προκριματική φάση Champions League.
18:53
H oμάδα του Ντομίνγκος Πασιένσια, από την πλευρά της, μετρά μόλις μία νίκη στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει για τα προκριματικά της εφετινής διοργάνωσης.
18:55
Η Σαχτιόρ Καραγκάντι έγινε η πρώτη ομάδα του Καζακστάν που έλαβε μέρος σε ομίλους Europa League (σεζόν 2013-14, αντιμετώπισε μεταξύ άλλων τον ΠΑΟΚ) και η Αστάνα φιλοδοξεί να πράξει αναλόγως στο Champions League.
18:58
Η επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου αποτελείται από τεχνητό χλοοτάπητα, γεγονός που δεν αποκλείεται να επηρεάσει τις προσπάθειες των παικτών του ΑΠΟΕΛ.
18:59
Ο κυπριακός σύλλογος ταξίδεψε στην Αστάνα χωρίς τους τραυματίες Βάντερ, Στάθη Αλωνεύτη και Ούρκο Πάρντο.
19:00
Σέντρα στην αναμέτρηση.
19:01
Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής την Βαρντάρ και την Μίντιλαντ.
19:04
4ο λεπτό: Σέντρα του Τζολτσίγεβ, κεφαλιά του Νουσερμπάγεβ, ο Βάτερμαν αποκρούει ενστικτωδώς. Πρώτη πολύ καλή στιγμή στο ματς.
19:08
Κατάμεστη από 30.000 φιλάθλους η "Αστάνα Αρίνα".
19:10
Αλεξάνδρου και Μοράις αγωνίζονται στα χαφ, ο Μακρίδης βρίσκεται πιο μπροστά τους, ο Εφραίμ αριστερά, ο Ντε Βινσέντι δεξιά και ο Λεάλ στην κορυφή.
19:11
Πιο επιθετική η Αστάνα στο ξεκίνημα.
19:14
13o λεπτό: Ο Ντε Βινσέντι στο έδαφος, ο διαιτητής Κασάι λέει "παίζετε". Δύσκολη φάση, πιθανότατα να είναι πέναλτι.
19:14
ΓΚΟΛ! Αστάνα - ΑΠΟΕΛ 1-0 (14ο λεπτό): Σέντρα του Κεθεβοάμα από αριστερά, ο Τζολτσίγεβ παίρνει την καρφωτή κεφαλιά και ανοίγει το σκορ.
19:19
Η κυπριακή ομάδα φαίνεται επηρεασμένη από τον τεχνητό χλοοτάπητα, καθώς η μπάλα αναπηδά πολύ.
19:21
20ό λεπτό: Καλοζυγισμένη σέντρα του Αντωνιάδη, ο Ντε Βινσέντι δεν μπορεί να απειλήσει.
19:27
26ο λεπτό: Xαμηλή μπαλιά του Αλεξάνδρου, ο Εφραίμ δεν προλαβαίνει να τσιμπήσει την μπάλα από κοντά.
19:28
28ο λεπτό: O Τζολτσίγεβ γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από κακή αντίδραση του Καρλάο, κάνει το κοντινό σουτ και ο Βάτερμαν αποκρούει σωτήρια. Κλασική ευκαιρία για την Αστάνα.
19:33
34ο λεπτό: Κίτρινη στον Ντε Βινσέντι.
19:37
Η φάση που ζήτησε πέναλτι ο Ντε Βινσέντι στο 13'
19:41
Σχεδόν ανύπαρκτος επιθετικά και τρωτός αμυντικά ο ΑΠΟΕΛ.
19:44
Η Αστάνα επιτίθεται κατά βάση από αριστερά στα τελευταία λεπτά.
19:45
'Ενα λεπτό ο επιπλέον χρόνος.
19:46
Ημίχρονο: Αστάνα - ΑΠΟΕΛ 1-0
20:02
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.
20:02
46ο λεπτό: Ο Πιατκόβσκι αντί του Αλεξάνδρου.
20:04
Λεάλ δεξιά, Εφραίμ αριστερά και Πιατκόβσκι στην κορυφή.
20:06
50ό λεπτό: Μακρινό σουτ του Ντε Βινσέντι, η μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Έριτς.
20:08
52ο λεπτό: Καλό ψηλοκρεμαστό σουτ του Εφρέμ, ο Έριτς εκτινάσσεται στο δεξί του παραθυράκι και αποκρούει σε κόρνερ.
20:08
Φορτσάτος ο ΑΠΟΕΛ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, έχει ήδη χάσει δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.
20:11
55o λεπτό: O Aστίθ δίνει δεξιά στον Ντε Βινσέντι, εκείνος του ξαναγυρίζει και ο Ισπανός χάνει τρομερή ευκαιρία για την ισοφάριση! Το εν κινήσει πλασέ του περνά άουτ.
20:19
62o λεπτό: Ο Σέρζιο εκτελεί με πάσα ένα φάουλ, ο Λεάλ σουτάρει με δύναμη, η μπάλα παίρνει φάλτσο και περνά λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Έριτς.
20:19
63o λεπτό: O Στίλιτς στη θέση του Εφραίμ.
20:20
Σε διάταξη 4-3-3 συνεχίζει ο ΑΠΟΕΛ.
20:23
66o λεπτό: Σουτ του Πιατκόβσκι, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
20:24
68ο λεπτό: Ο Καμπανάνγκα στη θέση του Νουσερμπάγεβ.
20:29
Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες: στο πρώτο η Αστάνα έβαλε ένα γκολ και έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες, στο δεύτερο ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη απειλήσει πέντε φορές.
20:30
73ο λεπτό: Κόρνερ του Στίλιτς, ο Ντε Βινσέντι παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα άουτ.
20:32
75ο λεπτό: Κοντινή σέντρα από δεξιά, ο Πιατκόβσκι παίρνει την κεφαλιά χωρίς καλή ισορροπία, ο Έριτς μπλοκάρει.
20:33
77o λεπτό: Δυνατό σουτ του Μακσίμοβιτς, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Κεθεβοάμα, η μπάλα άουτ. Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος.
20:34
78ο λεπτό: Kίτρινη στον Σιόμκο.
20:36
Πιέζει ο ΑΠΟΕΛ.
20:37
81ο λεπτό: Καλή ενέργεια και σουτ του Κεθεβοάμα, ο Βάτερμαν υποχρεώνεται σε κόρνερ.
20:38
82ο λεπτό: Kόρνερ του Κεθεβοάμα, ο Κάνιας παίρνει την κεφαλιά, αλλά είναι αδύναμη και ο Βάτερμαν μπλοκάρει εύκολα.
20:41
85o λεπτό: O Μπεϊσεμπέκοβ στη θέση του Ζούκοβ.
20:41
85ο λεπτό: O Σωτηρίου στη θέση του Μακρίδη.
20:44
87ο λεπτό: O Tζολτσίγεβ αλλάζει παιχνίδι στην κόντρα, ο δραστήριος Κεθεβοάμα κάνει το σουτ, ο Βάτερμαν.
20:46
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
20:47

90ό λεπτό: Σέντρα του Σέρζιο, οι Πιατκόφσκι και Σωτηρίου δεν μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

20:48
91ο λεπτό: O Κεθεβοάμα χάνει ακόμα μία ευκαιρία για το 2-0. Έπειτα από λάθος του Σέρζιο, ο Κεντροαφρικανός σουτάρει άουτ.
20:48
92ο λεπτό: Ο Μουζίκοβ στη θέση του Κεθεβοάμα.
20:50
Τελικό: Αστάνα - ΑΠΟΕΛ 1-0
20:50
Ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε τα αμυντικά λάθη και τις χαμένες ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου, με συνέπεια ο επαναληπτικός του ΓΣΠ (26/8, 21:45) να μετατραπεί σε δύσκολη δοκιμασία.
20:56
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Σμόλινγκ, Σο, Νταρμιάν, Γιανουζάι, Κάρικ, Μπλιντ, Σναϊντερλέν, Ντεπάι, Χουάν Μάτα, Ρούνεϊ.

Κλαμπ Μπριζ: Μπρουζές, Ντουάρτε, Κουλς, Ντε Μποκ, Μέχελε, Μπομπό, Σίμονς, Βάσκες, Φόρμερ, Ντιαμπί, Ντιρκς.
20:59
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Τσέρνικ, Μλαντένοβιτς, Πολιάκοβ, Γιαμπλόνσκι, Αλεκσίεβιτς, Ζάβνερτσικ, Μιλούνοβιτς, Βολόντκο, Χλεμπ, Ροντιόνοβ, Γκορντέιτσουκ.

Παρτιζάν:
Ζ. Ζίβκοβιτς, Βουλίτσεβιτς, Ν. Πέτροβιτς, Μπάλαζιτς, Φαμπρίτσιο, Μπράσανατς, Μπάμποβιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Γέβτοβιτς, Ουμάρου, Μποζίνοβ.
21:03
Λάτσιο: Μπερίσα, Ντε Φράι, Μπάστα, Λούλιτς, Μαουρίτσιο, Φελίπε Άντερσον, Πάρολο, Μπίγλια, Ονάζι, Κάντρεβα, Κλόζε.

Λεβερκούζεν:
Λένο, Τα, Παπαδόπουλος, Χίλμπερτ, Γουέντελ, Λ. Μπέντερ, Τσαλχάνογλου, Κράμερ, Μπελαράμπι, Σον, Κίσλινγκ.
21:04
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Ρούι Πατρίσιο, Ζέφερσον, Πάουλο Ολιβέιρα, Ζοάο, Περέιρα, Νάλντο, Ζοάο Μάριο, Καρίγιο, Άντριαν Σίλβα, Σλιμανί, Γκουτιέρες, Ρουίς.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς, Ναμπάμπκιν, Β. Μπερεζούτσκι, Βέρνμπλουμ, Τόσιτς, Τζαγκόεβ, Ερεμένκο, Μουσά, Ντουμπιά.
21:10
Μία εικόνα από το "Ζοζέ Αλβαλάντε"
21:12
Οι φίλοι της Μπριζ στο "Ολντ Τράφορντ" (σ.σ. αναμένονται 3.700)
21:13
Το "Ολίμπικο" πριν από λίγη ώρα
21:14
Βραδιά με ελληνικό ενδιαφέρον, αφού εκτός από τον ΑΠΟΕΛ, αγωνίζεται και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Λάτσιο.
21:17
Δέκα χρόνια μετά από τον τελικό του Κυπέλλου UEFA, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τίθενται ξανά αντιμέτωπες, αυτή τη φορά σε διπλούς αγώνες. Τότε, η ρωσική ομάδα είχε επικρατήσει 3-1 εκείνης του Ζοζέ Πεσέιρο.
21:18
Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε πλέι οφ Champions League.
21:20
H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει στο Champions League έπειτα από απουσία ενός έτους. Το τελευταίο ματς ήταν η ήττα-αποκλεισμός με 3-1 από την Μπάγερν τον Απρίλιο του 2014.
21:20
Η Κλαμπ Μπριζ μετρά δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες επί αγγλικού εδάφους.
21:23
Με την ίδια ενδεκάδα του πρόσφατου αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Άστον Βίλα παρατάσσεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
21:24
Θερμός εναγκαλισμός του Μαρουάν Φελαϊνί με τον πρώην προπονητή του στην Σταντάρ Λιέγης και νυν της Κλαμπ Μπριζ Μισέλ Πρεντόμ.
21:26
Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μετρά μόλις δύο ήττες σε 25 εντός έδρας αναμετρήσεις για τα προκριματικά ή τα πλέι οδ του Champions League: το 2000 από την Χέλσινγκμποργκ και το 2013 από την Σαχτιόρ Καραγκάντι.
21:27
Η Παρτιζάν συμπληρώνει 100 ματς στο Champions League/Κύπελλο Πρωταθλητριών με απολογισμό 39 νίκες, 22 ισοπαλίες και 38 ήττες.
21:29
Θυμηθείτε το γκολ που υποχρέωσε σε ήττα τον ΑΠΟΕΛ
21:31
Τα highlights της αναμέτρησης Αστάνα-ΑΠΟΕΛ
21:33
Ο Έτριτ Μπερίσα θα υπερασπιστεί τα καρέ της Λάτσιο, αφού ο βασικός γκολκίπερ Φεντερίκο Μαρκέτι είναι τραυματίας.
21:40
Ολίμπικο Ρώμης (ΤΩΡΑ)
21:43
Η Λάτσιο φιλοδοξεί να επιστρέψει στους ομίλους έπειτα από οκτώ χρόνια. Την τελευταία φορά (σεζόν 2007-08) είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
21:45
Σέντρα στις αναμετρήσεις.
21:49
To tweet του Φιλ Τζόουνς, o oποίος είναι ο μοναδικός απών της Γιουνάιτεντ λόγω ασθένειας
21:53
ΓΚΟΛ! Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ 0-1 (8ο λεπτό): Εκτέλεση φάουλ του Βάσκες, ο Κάρικ δεν αντιδρά σωστά και βάζει αυτογκόλ.
21:57
Υπενθυμίζεται ότι η Μπριζ είχε σκοράρει σε ανάλογο χρονικό σημείο και στο "Α. Νικολαΐδης" κατά του Παναθηναϊκού. Τότε, ο Μπομπό είχε βρει δίχτυα στο 10ο λεπτό.
21:58
ΓΚΟΛ! Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ 1-1 (13ο λεπτό): Τρομερή ατομική ενέργεια του Ντεπάι, ο οποίος περνά την μπάλα πάνω από τον Κουλς, κοντρολάρει ωραία, πλασάρει ψύχραιμα και ισοφαρίζει.
22:02
ΓΚΟΛ! Σπόρτινγκ Λισαβόνας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0 (12ο λεπτό): Γύρισμα του Ρουίς, ο Γκουτιέρες προλαβαίνει τον Μάριο Φερνάντες και με περιπετειώδη τρόπο δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
22:06
Ο Μέμφις Ντεπάι σημειώνει το πρώτο του γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σκοράρει στο Champions League έπειτα από 496 ημέρες.
22:07
Το tweet του Πάτρικ Κλάιφερτ για το γκολ του Ντεπάι
22:10
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21ο λεπτό): Η ΤΣΣΚΑ χάνει ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Τόσιτς.
22:11
Λάτσιο - Λεβερκούζεν (23ο λεπτό): Τίποτα αξιοσημείωτο στο πρώτο μισό του ημιχρόνου.
22:14
Λάτσιο - Λεβερκούζεν (26ο λεπτό): Δύο δοκάρια στο ίδιο λεπτό, ένα για κάθε ομάδα! Ο Μπέντερ κάνει την αρχή με δυνατό σουτ, ο Κλόζε τον μιμείται σε κενή εστία από πολύ πλάγια θέση.
22:16
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (27ο λεπτό): O Ρούι Πατρίσιο αποκρούει το πέναλτι του Ντουμπιά.
22:22
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Παρτιζάν (37ο λεπτό): Ισορροπημένο ματς, από τέσσερις τελικές η κάθε ομάδα, ενώ η κατοχή είναι 52%-48%.
22:26
Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ (40ό λεπτό): Αποχωρεί τραυματίας ο Σίμονς, τον αντικαθιστά ο Κλαουντεμίρ.
22:26
ΓΚΟΛ! Σπόρτινγκ Λισαβόνας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-1 (40ό λεπτό): Ο Ντουμπιά σπάει το τεχνητό οφσάιντ, έπειτα από πάσα του Ερεμένκο, αποφεύγει τον Ρούι Πατρίσιο και εξιλεώνεται για το χαμένο πέναλτι.
22:28
ΓΚΟΛ! Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ 2-1 (43ο λεπτό): O Σο προωθεί στον Ντεπάι κι εκείνος ανατρέπει τα δεδομένα με ένα τρομερό σουτ.
22:33
Λάτσιο - Λεβερκούζεν (45ο λεπτό): O Tσαλχάνογλου λίγο έλειψε να βάλει το γκολ της χρονιάς με σουτ από το κέντρο! Ο Μπερίσα είχε βγει εκτός εστίας, όμως η μπάλα του έκανε το χατίρι, αφού κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
22:34
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Παρτιζάν (45+1ο λεπτό): Ο Γέβτοβιτς αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη. Με 10 η Παρτιζάν.
22:34
Ημίχρονο στις αναμετρήσεις.
22:49
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεων.
22:50
Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ (46ο λεπτό): O Σβάινσταϊγκερ αντικαθιστά τον Κάρικ και πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στο Champions League.
22:51

23:02
O Xoυάν Μπερνάτ βλέπει Champions League από τον... καναπέ
23:05
Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ (60ό λεπτό): Η Γιουνάιτεντ παραλίγο να ισοφαριστεί από γκάφα. Ο Ρομέρο αργεί να απομακρύνει και ο Ουλαρέ δεν βρίσκει την μπάλα για χιλιοστά.
23:08
Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ (64ο λεπτό): Οι "κόκκινοι διάβολοι" κρύβουν την μπάλα από αριστερά, ο Σο κάνει το γύρισμα, ο Ρούνεϊ στρώνει με μαγικό τακουνάκι, αλλά ο Ντεπάι χάνει σπουδαία ευκαιρία για το χατ τρικ.
23:11
Λάτσιο - Λεβερκούζεν (67ο λεπτό): Αμφότερες οι ομάδες έχουν καταγράψει επικίνδυνες επισκέψεις, αλλά το 0-0 παραμένει.
23:11
Η αντίδραση του Γκριεζμάν στο τακουνάκι του Ρούνεϊ
23:14
Λάτσιο - Λεβερκούζεν (69ο λεπτό): Ο Κίσλινγκ παραβιάζει την εστία της Λάτσιο, αλλά από θέση οφσάιντ. Δύσκολη φάση, σωστή η απόφαση.
23:17
Σπόρτινγκ - ΤΣΣΚΑ (72ο λεπτό): Το δεύτερο ημίχρονο δεν έχει αξιόλογες φάσεις. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπερεζούτσκι στον Ρουίς και δεν αποκλείεται να έχουν δίκιο. Επιπλέον, ο Ακουιλάνι αντικατέστησε τον Ρουίς και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σπόρτινγκ.
23:19
ΓΚΟΛ! ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Παρτιζάν 1-0 (75ο λεπτό): Εκτέλεση κόρνερ του Στάσεβιτς (πέρασε ως αλλαγή στο 64') στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ο αμαρκάριστος Γκορντέιτσουκ ανοίγει το σκορ με κεφαλιά.
23:21
ΓΚΟΛ! Λάτσιο - Λεβερκούζεν 1-0 (77ο λεπτό): Ο Κεϊτά αποδεικνύεται ταχύτερος από τον Τα, διατηρείται όρθιος και με πλασέ ανοίγει το σκορ.
23:24
Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ (80ό λεπτό): Δεύτερη κίτρινη στον Μέχελε. Με 10 η Μπριζ.
23:25
ΓΚΟΛ! Σπόρτινγκ - ΤΣΣΚΑ 2-1 (82ο λεπτό): Ο Σλιμανί συνεργάζεται με τον Καρίγιο, πλασάρει ωραία και ξαναδίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
23:37
ΓΚΟΛ! Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλαμπ Μπριζ 3-1 (94ο λεπτό): Σέντρα του Ντεπάι, ο Φελαϊνί διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 94' με κεφαλιά.
23:40
Τέλος αγώνων.

23:41
Τα αποτελέσματα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπριζ 3-1
Λάτσιο - Λεβερκούζεν 1-0
Σπόρτινγκ - ΤΣΣΚΑ 2-1
ΜΠΑΤΕ - Παρτιζάν 1-0
23:41
Σας ευχαριστούμε. Καλό ξημέρωμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK