Είναι το ψαλιδάκι του Ρονάλντο το GOAL of The Week στο Champions League;

H φάση των "8" του Champions League ολοκληρώθηκε με αρκετές εκπλήξεις, αλλά και πανέμορφα γκολ. Εκείνο του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, ξεχωρίζει. Πάρε μέρος στην ψηφοφορία της NISSAN, διάλεξε το καλύτερο και κέρδισε πλούσια δώρα.

Είναι το ψαλιδάκι του Ρονάλντο το GOAL of The Week στο Champions League;

Το φετινό Champions League έχει κάτι το διαφορετικό. Έχει συγκίνηση, σασπένς, αγωνία, μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό και ανατροπές. Πολλές ανατροπές. Και φυσικά γκολάρες. Γιατί τι θα ήταν το ποδόσφαιρο και δη στο κορυφαίο επίπεδο, χωρίς κορυφαία γκολ;

Αυτή τη φορά μπορεί να ήταν δύσκολο να διαλέξουμε τα πέντε καλύτερα που είδαμε στη φάση των "8", όμως απ' ότι φαίνεται δεν θα είναι και τόσο περίπλοκο να επιλέξουμε το κορυφαίο; Έτσι δεν είναι; Μάλλον κατάλαβες για ποιο γκολ μιλάμε.

Η NISSAN και το GOAL of THE WEEK, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα έφτιαξαν τη λίστα με τα πέντε καλύτερα γκολ και μας καλούν να ψηφίσουμε και εμείς από την πλευρά μας αυτό που πιστεύουμε ότι ξεχωρίζει, ενώ παράλληλα μπορούμε να κερδίσουμε πλούσια δώρα.

Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Γιουβέντους και τον τεράστιο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, λογικά δεν θα έχει αντίπαλο. Όχι μόνο γι' αυτή την εβδομάδα, αλλά γενικά για όλη τη διοργάνωση. Ο Πορτογάλος στο πρώτο ματς στο Τορίνο που η Ρεάλ επικράτησε με 3-0, ύψωσε το πόδι του πάνω από δύο μέτρα και έπιασε ένα ψαλιδάκι που θα πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάριο. Ήταν πραγματικά τόσο εντυπωσιακό που όσες φορές κι αν το δούμε σε ριπλέι στον ειδικό player στο site της NISSAN, δύσκολα θα το χορτάσουμε.

Είναι το ψαλιδάκι του Ρονάλντο το GOAL of The Week στο Champions League;

Δεν ήταν μόνο αυτό από τα πιο ωραία γκολ που είδαμε. Στις δύο νίκες της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, οι "Reds" πέτυχαν όμορφα τέρματα που έκαναν τους φιλάθλους να τα πανηγυρίσουν έξαλλα.

Στο πρώτο ματς ο Τσάμπερλεϊν με μια οβίδα εκτός περιοχής νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στον επαναληπτικό του Μάντσεστερ ο Σαλάχ πήρε το όπλο του και από μια δύσκολη γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Είναι το ψαλιδάκι του Ρονάλντο το GOAL of The Week στο Champions League;

Ο Λουίς Σουάρες στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Ρόμα πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα πέφτοντας στο χορτάρι, ενώ ο Μάριο Μάντζουκιτς της Γιουβέντους σκόραρε με δύσκολη κεφαλιά κόντρα στη Ρεάλ. Ένα γκολ, ωστόσο, που δεν έφτανε στους Ιταλούς, καθώς είδαν τον Ρονάλντο να μειώνει σε 1-3 στο φινάλε και να παίρνουν οι Μαδριλένοι την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Είναι το ψαλιδάκι του Ρονάλντο το GOAL of The Week στο Champions League;

Το μπαλάκι τώρα περνάει σε εσάς για να ψηφίσετε το αγαπημένο σας τέρμα. Οκ, ο Ρονάλντο μπορεί να είναι το φαβορί, όμως έχουμε και πολύ δυνατά αουτσάιντερς. Και μην ξεχνάτε ότι η NISSAN, ψηφίζοντας το GOAL of THE WEEK σας βάζει αυτόματα στην κλήρωση για πλούσια δώρα.

Εσύ ποιο θα ψηφίσεις;

News 24/7

24MEDIA NETWORK