Προβάδισμα για Αστέρα και Στέαουα

Δύο παλιές πρωταθλήτριες Ευρώπης, η Στεάουα και ο Ερυθρός Αστέρας, πήραν πολύτιμες εκτός έδρας ισοπαλίες στους πρώτους αγώνες τους για την Γ' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αστέρας στη Βουλγαρία έκανε κακό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν να χάνει με 1-0 από την Λουντογκόρετς. Ομως στην επανάληψη, οι πρωταθλητές Σερβίας πάτησαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν δύο γκολ σε 18 λεπτά με τους Κατάι και Κάνγκα (το δεύτερο εκπληκτικό). Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι Βούλγαροι ήταν να ισοφαρίσουν με τον Κεσέρου, ένα τέταρτο πριν από τη λήξη.

Στην Πράγα, η Σπάρτα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Σούραλ αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το πολύτιμο γι' αυτήν 1-0 μέχρι το τέλος. Ο Στάνσιου ισοφάρισε και έδωσε αέρα πρόκρισης στην ομάδα του ενόψει της ρεβάνς του Βουκουρεστίου.

Η Σάλτσμπουργκ επιβίωσε στα Τίρανα νικώντας 1-0 την Παρτιζάνι με τα πάντα να κρίνονται μέσα σε τρία λεπτά. Στο 70' ο Σοριάνο διαμόρφωσε το 0-1, στο 73' ο Κάλαρι αποβλήθηκε και έτσι το αποτέλεσμα δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το τέλος.

Οι ομάδες που μπορούν να ισχυρίζονται με σχετική ασφάλεια ότι βρίσκονται κοντά στην πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι είναι η Σαχτάρ Ντόνεσκ και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Οι νίκες που πέτυχαν με το καθαρό 2-0 κόντρα στις Γιουνγκ Μπόις και Ντινάμο Τιφλίδας αντίστοιχα δύσκολα μπορούν να ανατραπούν στις ρεβάνς.

Τα αποτελέσματα

ΜΠΑΤΕ-Ντουντάλκ 1-0

(70' Γκορντέιτσκουκ)

Λουντογκόρετς-Ερυθρός Αστέρας 2-2

43' Καφού, 76' Κεσέρου- 48' Κάταϊ, 66' Κάνγκα

Σπάρτα Πράγας-Στεάουα 1-1

(35' Σούραλ- 75' Στάνσιου)

Παριτζάνι-Σάλτσμπουργκ 0-1

(70' Σοριάνο)

Πλζεν-Καραμπάκ 0-0

Ροστόφ-Αντερλεχτ 2-2

(16' Εζατολάχι, 60' (πεν) Πόλος- 3' Χάνι, 52' Τιέλεμανς)

Σαχτάρ Ντόνεσκ-Γιουνγκ Μπόις 2-0

(27' Μπερνάρντ, 75' Σελέζνιοφ)

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Ντινάμο Τιφλίδας 2-0

(39' Σουντάνι, 42' Τσόριτς)

ΔΕΙΤΕ VIDEOS

Σπάρτα Πράγας-Στεάουα 1-1

Ροστόφ-Αντερλεχτ 2-2

ΜΠΑΤΕ-Ντουντάλκ 1-0

Λουντογκόρετς-Ερυθρός Αστέρας 2-2

Σαχτάρ- Γιουνγκ Μπόις 2-0

Παρτιζάνι-Σάλτσμπουργκ 0-1

Ντινάμο Ζάγκρεμπ- Ντινάμο Τιφλίδας 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK