Ανταρσία Σιρίγκου, αρνήθηκε να παίξει με τη Σαχτάρ!

Ο Σαλβατόρε Σιρίγκου ήταν στην αρχική 11άδα της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αρνήθηκε να παίξει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια ομάδα με πλούσιο ρόστερ, η διαχείριση του οποίου ωστόσο εμπεριέχει κινδύνους για τον Λοράν Μπλαν.

Ο Γάλλος προπονητής έχει κάνει εφέτος τις επιλογές και μοιραία κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους. Ένας εξ αυτών ο Σαλβατόρε Σιρίγκου, ο οποίος από βασικός τερματοφύλακας των τριών σερί πρωταθλημάτων έγινε εφεδρικός του Κέβιν Τραπ.

Αγανακτισμένος με τον παραγκωνισμό του, ο Ιταλός γκολκίπερ εκδήλωσε με μάλλον άκομψο και αντιεπαγγελματικό τρόπο την αντίρρησή του για τον τρόπο που χρησιμοποιείται από τον Μπλαν, αφού την Τρίτη όταν του ανακοινώθηκε ότι θα βρίσκεται στη βασική 11άδα του αγώνα με τη Σαχτάρ αρνήθηκε να μπει!

Ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας δεν μπήκε στη διαδικασία να το συζητήσει και χρησιμοποίησε τον Τραπ. Ο Σιρίγκου ωστόσο θεωρείται τελειωμένος και αναμένεται πλέον να βρεθεί η φόρμουλα αποχώρησής του από τους Παριζιάνους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Equipe", ο Ιταλός δεν ήθελε να παίξει γιατί σε περίπτωση που φύγει τον Ιανουάριο για κάποια ομάδα που συνεχίζει στο Champions League, δεν θα έχει δικαίωμα να δηλωθεί στη λίστα. Η Ρόμα φέρεται να ενδιαφέρεται, αλλά πιθανότατα ο Σιρίγκου θα καταλήξει στην Αγγλία.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα