Ανταρσία Σιρίγκου, αρνήθηκε να παίξει με τη Σαχτάρ!

Ο Σαλβατόρε Σιρίγκου ήταν στην αρχική 11άδα της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αρνήθηκε να παίξει.

Ανταρσία Σιρίγκου, αρνήθηκε να παίξει με τη Σαχτάρ!
Σιρίγκου Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια ομάδα με πλούσιο ρόστερ, η διαχείριση του οποίου ωστόσο εμπεριέχει κινδύνους για τον Λοράν Μπλαν.

Ο Γάλλος προπονητής έχει κάνει εφέτος τις επιλογές και μοιραία κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους. Ένας εξ αυτών ο Σαλβατόρε Σιρίγκου, ο οποίος από βασικός τερματοφύλακας των τριών σερί πρωταθλημάτων έγινε εφεδρικός του Κέβιν Τραπ.

Αγανακτισμένος με τον παραγκωνισμό του, ο Ιταλός γκολκίπερ εκδήλωσε με μάλλον άκομψο και αντιεπαγγελματικό τρόπο την αντίρρησή του για τον τρόπο που χρησιμοποιείται από τον Μπλαν, αφού την Τρίτη όταν του ανακοινώθηκε ότι θα βρίσκεται στη βασική 11άδα του αγώνα με τη Σαχτάρ αρνήθηκε να μπει!

Ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας δεν μπήκε στη διαδικασία να το συζητήσει και χρησιμοποίησε τον Τραπ. Ο Σιρίγκου ωστόσο θεωρείται τελειωμένος και αναμένεται πλέον να βρεθεί η φόρμουλα αποχώρησής του από τους Παριζιάνους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Equipe", ο Ιταλός δεν ήθελε να παίξει γιατί σε περίπτωση που φύγει τον Ιανουάριο για κάποια ομάδα που συνεχίζει στο Champions League, δεν θα έχει δικαίωμα να δηλωθεί στη λίστα. Η Ρόμα φέρεται να ενδιαφέρεται, αλλά πιθανότατα ο Σιρίγκου θα καταλήξει στην Αγγλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK