Η Παρί υπέδειξε τον... ένοχο για την τριάρα: το διαιτητή!

Η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να διαχειριστεί την οδυνηρή ήττα με 3-1 από την Ρεάλ και οι πρώτες ώρες βρίσκουν τους ανθρώπους της να στοχοποιούν τον διαιτητή!

PSG's Neymar, center, receives a yellow card during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White)
PSG's Neymar, center, receives a yellow card during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ήταν η ομάδα που άνοιξε πρώτη το σκορ και μάλιστα εκτός έδρας, στο δεύτερο μέρος έδειχνε πως ήταν πιο κοντά απο την Ρεάλ να ξαναστείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασε "τα αυγά και τα πασχάλια" και με τα γκολ που δέχτηκε από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μαρσέλο καλείται να κάνει μία μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς του Παρισιού.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Παρί, κάτι τέτοιο είναι εφικτό μόνο αν υπάρχει η σωστή διαιτησία. Γιατί έγινε η συγκεκριμένη αναφορά; Επειδή σύμφωνα με τους Παριζιάνους, από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον προπονητή και τους παίκτες, ο Ιταλός διαιτητής Τζανλούκα Ρόκι δεν στάθηκε στο ύψος του και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση η Ρεάλ...

Που στάθηκαν κυριώς; Σε ένα πέναλτι που δόθηκε, σε ένα που... δεν δόθηκε αλλά και στην "πολιτική" του όσον αφορά στον καταμερισμό των καρτών.

"Πιστεύω στην ομάδα μου και στους παίκτες μου ενόψει του αγώνα ρεβάνς: είμαι πεπεισμένος ότι θα προκριθούμε στα προημιτελικά. Αλλά οφείλω να πω ότι ο διαιτητής ήταν εναντίον μας απόψε.

Η Παρί υπέδειξε τον... ένοχο για την τριάρα: το διαιτητή!

Έκανε πάρα πολλά μικρά λάθη και τέτοιες αποφάσεις μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη ενός αγώνα. Δεν μιλάω μόνο για τις χτυπητές φάσεις, για παράδειγμα δόθηκε ένα οφσάιντ στον Εμπαπέ που ήταν ανύπαρκτο.

Πέρυσι αδικηθήκαμε με την Μπαρτσελόνα, φέτος με την Ρεάλ", δήλωσε ο ιδιοκτήτης του παριζιάνικου συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ενώ εκνευρισμένος με τον διαιτητή ήταν και ο Έμερι και το έδειξε στη συνέντευξη Τύπου.

"Το πέναλτι χτύπησε εύστοχα ο Ρονάλντο έδωσε μεγάλη ώθηση στους αντιπάλους μας, ήταν όμως πολύ αμφισβητούμενο. Υπάρχει επίσης και το χέρι του Σέρχιο Ράμος μέσα στην περιοχή και το γεγονός είναι πως δόθηκε το πέναλτι στην Ρεάλ και όχι σε εμάς.

Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή στη ρεβάνς, μόνο όμως εάν δεν έχουμε και πάλι τη διαιτησία απέναντί μας. Με έναν διαιτητή που θα έχει ισορροπία στα σφυρίγματά του, θα μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

PSG's Adrien Rabiot, center celebrates after scoring the opening goal with his teammate Neymar, left, during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White)
PSG's Adrien Rabiot, center celebrates after scoring the opening goal with his teammate Neymar, left, during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σέντερ μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρκίνιος, που θυμήθηκε μάλιστα το πώς επιχείρησαν να σταματήσουν οι παίκτες της Ρεάλ τον Νεϊμάρ.

"Ο Νεϊμάρ κάνει ένα φάουλ και δέχεται αμέσως κίτρινη κάρτα έχοντας δεχτεί προηγουμένως τρία φάουλ. Το πέναλτι δεν το έχω δει ακόμα αλλά...

Σας αφήνω να το δείτε. Υπάρχει παράβαση από τον Σέρχιο Ράμος, πώς είναι δυνατόν να μην το βλέπεις. Υπάρχουν πολλές φάσεις που μπορούμε να ξαναδούμε και οι οποίες επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK