Ιμπραχίμοβιτς: "Εγώ είμαι φυσικά ο υιός του θεού"

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πανό που ετοίμασαν οι φίλοι του Άγιαξ για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ιμπραχίμοβιτς: "Εγώ είμαι φυσικά ο υιός του θεού"

Στον Άγιαξ δεν ξεχνούν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στον ολλανδικό σύλλογο την τριετία 2001-2004, βρίσκοντας δίχτυα 35 φορές σε 74 συμμετοχές.

Οι φίλοι της ομάδας μάλιστα που βρέθηκαν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League υποδέχθηκαν θερμά τον Σουηδό, ετοιμάζοντας πανό που έγραφε: "Καλώς ήρθες πίσω υιέ του Θεού".

Ιμπραχίμοβιτς: "Εγώ είμαι φυσικά ο υιός του θεού"

Ο άσος της ομάδας του Παρισιού ρωτήθηκε μετά από το τέλος της αναμέτρησης για το αν το μήνυμα απευθυνόταν στον ίδιο ή στους πρώην παίκτες του Άγιαξ Μάξγουελ και Φαν ντερ Βιλ. Ιδού τι απάντησε: " Όχι, φυσικά και ήταν για μένα. Ήταν η τρίτη φορά που επέστρεψα εδώ με ισάριθμες ομάδες. Αισθάνομαι πάντα καλοδεχούμενος εδώ. Εδώ και ξεκίνησαν όλα. Ευχαριστιέμαι πάντα όταν παίζω εδώ, ήταν μια χαρούμενη στιγμή".

Διαβάστε ακόμη:

Καλωσόρισαν τον Ζλάταν οι φίλοι του Άγιαξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK