Νταβίντ Λουίζ: "Φανταστικός ο ΑΠΟΕΛ"

Τα καλύτερα είχε να πει για τον ΑΠΟΕΛ ο Νταβίντ Λουίζ, μετά την δύσκολη νίκη της ομάδας του με 1-0 στην Κύπρο το βράδυ της Τρίτης.

Νταβίντ Λουίζ: "Φανταστικός ο ΑΠΟΕΛ"

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, η άμυνα του ΑΠΟΕΛ ήταν πάρα πολύ καλή και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε εύκολα ευκαιρίες, ωστόσο καταφέραμε και πήραμε τη νίκη», σχολίασε αρχικά.

Για τις δηλώσεις Μπλαν ότι μεγάλος στόχος της Παρί είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα πρέπει να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο και αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος αφού είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του ομίλου μέχρι το τέλος».

Αναφερόμενος στη δυναμικότητα του ΑΠΟΕΛ τόνισε: «Το ΑΠΟΕΛ είναι μια φανταστική ομάδα, με φανταστικούς ποδοσφαιριστές, είναι μια ομάδα με σχέδιο και πλάνο, η οποία ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και δεν παίζει τρελό ποδόσφαιρο. Φάνηκαν άτυχοι σε κάποια παιχνίδια, έπαιξαν πολύ καλά με Άγιαξ και Μπαρτσελόνα και αν είχαν περισσότερη τύχη ίσως να μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω».

Για το κόσμο του της κυπριακής ομάδας είπε: «Είναι φανταστικά να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο, μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά από τέτοιο κοινό».

Διαβάστε ακόμη:

Λύγισε στο 87' ο ΑΠΟΕΛ, εύκολα η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK