Η Αϊντχόφεν για τους ρατσιστές οπαδούς: "Αν τους βρούμε, θα έχουν πρόβλημα"

Η απαράδεκτη στάση μερίδας οπαδών της στη Μαδρίτη ανάγκασε την Αϊντχόφεν να πάρει θέση επισήμως.

Η Αϊντχόφεν για τους ρατσιστές οπαδούς: "Αν τους βρούμε, θα έχουν πρόβλημα"

Την αντίδραση (όχι και τόσο άμεση πάντως) της Αϊντχόφεν προκάλεσε η συμπεριφορά μερίδας Ολλανδών οπαδών στη Μαδρίτη την Τρίτη.

Οταν το θέμα της προσβλητικής συμπεριφοράς Ολλανδών προς ζητιάνες στη Μαδρίτη στις οποίες πετούσαν κέρματα αναγκάζοντάς τις γυναίκες να τα κυνηγούν στην Πλάθα Μαγιόρ, η ολλανδική ομάδα έκρινε σκόπιμο να τοποθετηθεί.

Τη...δύσκολη δουλειά ανέλαβε ο διεθυντής του συλλόγου, Τουν Γκέρπράντς ο οποίος είπε: "Ως PSV αντιμετωπίσαμε κάποια δυσάρεστα περιστατικά στο κέντρο της Μαδρίτης. Διαχωρίζουμε τη θέση μας πλήρως.

Δεν είναι αυτές οι αξίες που προωθούμε. Η ομάδα μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εντοπίσει όσους δημιούργησαν προβλήματα. Αν τους βρούμε θα έχουν πρόβλημα. Σκεφτόμαστε την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο αλλά και κάποιες πιο σοβαρές κυρώσεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ανήκουν στην Αϊντχόφεν".

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές