Αντσελότι: "Να αφήσει τα πολλά λόγια ο μάνατζερ του Μπέιλ"

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κάρλο Αντσελότι όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες ο μάνατζερ του Γκάρεθ Μπέιλ (έκανε λόγο πως οι συμπαίκτες του Ουαλού δεν του πασάρουν αρκετά) λέγοντας χαρακτηριστικά πως "πρέπει να μιλάει λιγότερο".

Αντσελότι: "Να αφήσει τα πολλά λόγια ο μάνατζερ του Μπέιλ"

"Πληρωμένη" απάντηση έδωσε ο Κάρλο Αντσελότι στον Τζόναθαν Μπάρνετ. Ο μάνατζερ του Γκάρεθ Μπέιλ προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις κακές εμφανίσεις του πελάτη του, κατηγόρησε τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν του δίνουν αρκετές πάσες, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ιταλό προπονητή.

"Είναι ένας κόσμος στον οποίοι οι άνθρωποι μιλάνε πολύ και μερικές φορές μάλιστα το παρακάνουν. Ο Μπέιλ δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τους συμπαίκτες του και ούτε οι ίδιοι όμως με εκείνον. Τόσα πολλά λόγια που ειπώθηκαν, καλύτερα θα ήταν να μην είχαν γίνει. Είμαστε ευχαριστημένοι από την χρονιά του Μπέιλ", δήλωσε ο 55χρόνος τεχνικός.

Τέλος αναφέρθηκε και στον Ίκερ Κασίγιας ο οποίος επικρίνεται έντονα από τον κόσμο της Ρεάλ, λέγοντας πως είναι "ντροπή" αυτό που γίνεται: "Είναι ντροπή για τον Κασίγιας αλλά έχει πολύ εμπειρία και ξέρει πως να το διαχειριστεί. Δεν νομίζω πως θα τον επηρεάσει, αντιθέτως θα του δώσει έξτρα κίνητρο".

Διαβάστε ακόμη:

Aτζέντης Μπέιλ: "Δεν του δίνουν την μπάλα!

"Μπερναμπέου" εναντίον Κασίγιας (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK