Αντσελότι: "Όταν έχω την μπάλα, οι άλλοι δεν μπορούν να σκοράρουν"

Ο Κάρλο Αντσελότι επανέλαβε αρκετές φορές τη λέξη "αυτοθυσία", προκειμένου να στείλει μήνυμα ενόψει του επαναληπτικού του Μονάχου, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στον ίδιο.

Αντσελότι: "Όταν έχω την μπάλα, οι άλλοι δεν μπορούν να σκοράρουν"

"Λίγο ή πολύ, το ματς κύλησε όπως το περίμενα. Τα πρώτα 15-20 λεπτά ήταν δύσκολα, ήμασταν λίγο δειλοί, αλλά στη συνέχεια η ομάδα έπαιξε πολύ καλύτερα, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε τρεις ή τέσσερις καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Είμαστε εξαιρετικοί στην αντεπίθεση. Όσο πιο ψηλά αμυνόμαστε τόσο το καλύτερο για εμάς. Στην αρχή ήμασταν αρκετά πίσω και μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα με μεγαλύτερη άνεση", ήταν το πρώτο σχόλιο του Κάρλο Αντσελότι.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε περισσότερο με τα πρόσωπα: "Ο Ρονάλντο έπαιξε καλά. Είναι φυσιολογικό να μην πιάνει το 100% μετά από 20 ημέρες απραξίας, αλλά ήταν ηρωικός. Αναμφίβολα θα είναι καλύτερος την Τρίτη, όπως και ο Μπέιλ. Το σημαντικότερο πράγμα είναι η αυτοθυσία. Ο Ντι Μαρία και ο Ίσκο το κάνουν και βοηθούν πολύ την ομάδα. Όταν μιλάω για αυτοθυσία, το εννοώ για όλους: σήμερα ο Κριστιάνο τα έδωσε όλα".

Για τον επαναληπτικό δήλωσε: "Έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα και τίποτα παραπάνω. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να υποφέρουμε, να παλεύουμε, να τα δίνουμε όλα. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να παίζει καλά πάντα, ενδεχομένως να δυσκολεύεται, να κάνει λάθη, αλλά το κίνητρό μας είναι πολύ μεγάλο. Τα τελευταία δύο παιχνίδια μας ήταν τα καλύτερα στη σεζόν.

Δεν έχει να κάνει με τακτική, μιλάμε για ψυχή, για κίνητρο. Την Τρίτη τα χρειαζόμαστε όλα: δουλειά, αυτοθυσία, θάρρος. Μου αρέσει να έχω την ευθύνη, να μην τη μεταβιβάζω αλλού. Μπορεί να είμαι παλιός στο χώρο, αλλά όταν "έχω την μπάλα", οι άλλοι δεν μπορούν να σκοράρουν..."

Διαβάστε ακόμη:

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 1-0

Η σωτήρια απόκρουση του Κασίγιας (VIDEO)

Το video του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK