Αντσελότι: "Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την Ατλέτικο"

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ατλέτικο, μετά την μεγάλη πρόκριση της ομάδας του.

Αντσελότι: "Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την Ατλέτικο"

Έπρεπε το ρολόι να δείξει 88 λεπτά για να μπορέσει τελικά η Ρεάλ, να πετύχει το πολυπόθητο γκολ κόντρα στην Ατλέτικο, το οποίο της έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία στα δύο παιχνίδια και το πάλεψε μέχρι τέλους, γεγονός που αναγνώρισε ο Ιταλός τεχνικός, Κάρλο Αντσελότι: "Παίξαμε ενάντια σε μία δύσκολη ομάδα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα".

Ο παίκτης ο οποίος έδωσε την λύση στην "Βασίλισσα" ήταν ο Χαβιέρ Ερνάντες. Ο Μεξικανός, παρά το γεγονός ότι μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, στα τελευταία παιχνίδια έχει αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έχει δώσει ο Αντσελότι, ο οποίος του απένειμε τα εύσημα.

"Ξέρει ότι είναι σημαντικός για την ομάδα και θα πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια, επειδή είχε ένα δύσκολο χρόνο. Δεν έχει παίξει πολύ".

Διαβάστε ακόμη:

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 (VIDEOS)

Πανηγύρισαν... μόνοι τους Ροντρίγκες και Ρονάλντο (VIDEOS)

Γκολ ο Ερνάντες μετά από 896 ημέρες! (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK