Έξι οι πιθανοί νέοι προορισμοί του Μπέιλ αν φύγει από την Ρεάλ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ άνοιξε την πόρτα της αποχώρησής του από την Ρεάλ με τις δηλώσεις του και οι μνηστήρες που έχουν συγκεντρωθεί έξω από αυτήν κάνουν... ουρά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Real Madrid's Gareth Bale celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid's Gareth Bale celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Οδήγησε την Ρεάλ στην κατάκτηση του Champions League πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 3-1 επί της Λίβερπουλ (καθοριστικός ήταν και το 2014 απέναντι στην Ατλέτικο όταν και πάλι σκόραρε), παρόλα αυτά το φινάλε του τελικού βρήκε τον Γκάρεθ Μπέιλ να... μουρμουράει.

"Χρειάζομαι να παίζω κάθε εβδομάδα και αυτό δεν συνέβη φέτος. Είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός για πέντε, έξι εβδομάδες και από τότε είμαι καλά.

Θα πρέπει να κάτσω με τον ατζέντη μου αυτό το καλοκαίρι και να συζητήσουμε", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ουαλός, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε Ζιντάν και διοίκηση για τη δυσαρέσκειά του αναφορικά με το χρόνο συμμετοχής.

Σε περίπτωση μάλιστα που αποφασίσει να "χαιρετήσει" μετά από πέντε χρόνια παραμονής στο "Μπερναμπέου", οι μνηστήρες θα είναι πολλοί, με την "Mirror" να αποκαλύπτει μάλιστα πως αυτή τη στιγμή είναι έξι οι πιθανότεροι νέοι προορισμοί για τον Μπέιλ.

Έξι οι πιθανοί νέοι προορισμοί του Μπέιλ αν φύγει από την Ρεάλ!

● Η πρώτη είναι η Μάντσεστερ Γιουναιτεντ, που τον έχει φλερτάρει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, με τον Μουρίνιο να αναζητάει μάλιστα απελπισμένα έναν winger.

● H δεύτερη είναι η πρώην ομάδα του, η Τότεναμ, με τους οπαδούς των "σπιρουνιών" να εξακολουθούν να τον λατρεύουν και να πιστεύουν πάντα στην επιστροφή του.

● Η τρίτη είναι η Μπάγερν που "ψάχνεται" για ποιοτική λύση στις πτέρυγες (αγαπημένος τρόπος παιχνιδιού της εδώ και μία δεκαετία) καθώς ο Ρόμπεν είναι πλέον 34 και ο Ριμπερί 35...

● Η τέταρτη είναι η Γιουβέντους που παίζει αρκετά με εξτρέμ και δείχνει διατεθειμένη να διαθέσει αρκετά χρήματα αυτό το καλοκαίρι για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του Μάσιμο Αλέγκρι.

● Η πέμπτη είναι η Παρί Σεν Ζερμέν που έχει ήδη δείξει τις άγριες διαθέσεις της με τα 400.000.000 ευρώ που έδωσε πέρυσι μόνο και μόνο για να πάρει τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

● Η έκτη, έστω με λιγότερες πιθανότητες από τις υπόλοιπες , εμφανίζεται η Τσέλσι, που θέλει έναν παίκτη-όνομα για να "ζεστάνει" τον Αζάρ και να μην τον χάσει τώρα που δεν παίζει Champions League...

Λέτε τελικά μία από αυτές τις ομάδες να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με τον 28χρονο Ουαλό (ο Γκιγκς τον χαρακτήρισε καλύτερο από εκείνον και κορυφαίο όλων των εποχών στη χώρα του) ή μήπως Ζιντάν και Πέρεθ θα τον "ψήσουν" να επεκτείνει την παραμονή του στην Μαδρίτη;

News 24/7

24MEDIA NETWORK