Ερνάντες: "Το γκολ της καριέρας μου"

Ο Χαβιέρ Ερνάντες ήταν ο "χρυσός" σκόρερ του derbi madrileño , αφού με κοντινή προβολή έδωσε την πρόκριση στην Ρεάλ Μαδρίτης για τους "4" του Champions League. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό το γκολ, ήταν το σημαντικότερο της καριέρας του.

Ερνάντες: "Το γκολ της καριέρας μου"

Το γκολ του Χαβιέρ Ερνάντες στο 88' λεπτό της αναμέτρησης, μεταξύ Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, θα μείνει για πάντα "χαραγμένο" στην μνήμη του Μεξικανού επιθετικού.

Ο Ερνάντες, ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προλάβει να σημειώσει πολλά σημαντικά τέρματα. Στην Ρεάλ όμως, δεν είχε δώσει ακόμα τα διαπιστευτήρια του. Αυτά όμως, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (22/4), όπου πέτυχε το γκολ της καριέρας του.

Ήταν το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου επειδή αυτό που έχει σημασία είναι το παρόν. "Έχω σκοράρει αρκετά σημαντικά γκολ στην καριέρα μου και αυτό είναι που μετράει τώρα. Μου δίνει αυτοπεποίθηση. Ήταν μία τέλεια ασίστ από τον Ρονάλντο", δήλωσε ο διεθνής Μεξικανό ς.

Ο Ερνάντες μετά τον τραυματισμό του Καρίμ Μπενζεμά, έχει αναπληρώσει επάξια το κενό του, έχοντας στα τελευταία 3 παιχνίδια, 2 γκολ και μία ασίστ.

Διαβάστε ακόμη:

Γκολ ο Ερνάντες μετά από 896 ημέρες! (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK