"Ετοιμοπόλεμοι" με Γιουβέντους Μπενζεμά και Κρος

Ο Καρίμ Μπενζεμά τέθηκε στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για τον επαναληπτικό των ημιτελικών του Champions League με την Γιουβέντους, όπως και ο Τόνι Κρος, του οποίου ο τραυματισμός δεν αποδείχθηκε ανησυχητικός.

"Ετοιμοπόλεμοι" με Γιουβέντους Μπενζεμά και Κρος

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό των ημιτελικών του Champions League κόντρα στην Γιουβέντους, με τον Κάρλο Αντσελότι να "τρίβει τα χέρια του", καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Ιταλού προπονητή για τον αγώνα της Τετάρτης (13/05, 21:45).

Αρχικά, υπήρξε η σκέψη να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής απέναντι στη Βαλένθια, όμως τελικά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί για να είναι απόλυτα έτοιμος για τη σημαντική αναμέτρηση με τους "μπιανκονέρι".

Με τον Γάλλο επιθετικό στην ενδεκάδα, το πιθανότερο είναι πως ο Αντσελότι θα επιστρέψει στο 4-3-3, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ να αγωνίζονται στα φτερά της επιθετικής γραμμής.

Παράλληλα, ετοιμοπόλεμος είναι και ο Γερμανός άσος των "μερένγκες", Τόνι Κρος, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τις "νυχτερίδες", αλλά τελικά ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε ανησυχητικός.

Οι Μαδριλένοι δίνουν τον "υπέρ πάντων αγώνα" απέναντι στην "Γιούβε", έχοντας ως στόχο την ανατροπή του εις βάρους τους 2-1 της πρώτης αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK