Φόβοι για χιαστούς ο Χεσέ

Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης προκαλεί ο σοβαρός τραυματισμός του Χεσέ Ροδρίγκεθ, που μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης ακόμα και για 6 μήνες, εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για ρήξη χιαστών.

Φόβοι για χιαστούς ο Χεσέ

Ο 21χρονος δεξιός εξτρέμ, υποψήφιος ακόμα και για την αποστολή της εθνικής Ισπανίας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, τραυματίστηκε σε μία κόντρα με τον Σέαντ Κολάσινατς μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης με τη Σάλκε στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που διανύει καταπληκτική σεζόν με 32 συμμετοχές και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, επιχείρησε να σηκωθεί, αλλά το δεξιό γόνατο δεν άντεξε και έπεσε και πάλι στο έδαφος.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ τον αντικατέστησε άμεσα και αποχώρησε πάνω σε φορείο, με τους ανθρώπους των "μερένγκες" να επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό, αλλά να μην προσδιορίζουν μέγεθος ή χρόνο επανόδου.

Τα ισπανικά ΜΜΕ εκφράζουν σοβαρούς φόβους για ρήξη χιαστών και εάν αποδειχθούν αληθή, τότε ο Χεσέ θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από την εκκίνηση της νέας σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK