Γιόρτασαν την κούπα με κούρεμα στα αποδυτήρια!

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγύρισαν έξαλλα το 12ο Champions League εντός γηπέδου και στα αποδυτήρια το γιόρτασαν κουρεύοντας έναν από τους πρωταγωνιστές του θριάμβου (VIDEO)!

Real Madrid's Casemiro, left, celebrate with his teammates Cristiano Ronaldo, center and Sergio Ramos during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Real Madrid's Casemiro, left, celebrate with his teammates Cristiano Ronaldo, center and Sergio Ramos during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Αυτό θα πει η ευτυχία να μην έχει ταβάνι! Ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι παίκτες του κατέκτησαν το 2ο συνεχόμενο Champions League, τρίτο την τελευταία 4ετία και 12ο συνολικά στην ιστορία του συλλόγου και φρόντισαν να το γιορτάσουν με ιδιαίτερο τρόπο όχι μόνο εντός γηπέδου στο πλαίσιο της απονομής αλλά και εντός των αποδυτηρίων.

Γιόρτασαν την κούπα με κούρεμα στα αποδυτήρια!

Πρωταγωνιστές ήταν δύο παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα των "μερένγκες" στον τελικό, οι Βραζιλιάνοι Μαρσέλο και Καζεμίρο (ο δεύτερος έγινε μόλις ο 6ος Βραζιλιάνος που σκοράρει σε τελικό Champions League), με τον αριστερό μπακ της Ρεάλ να αναλαμβάνει να απαλλάξει τον συμπατριώτη του από τα μαλλιά στο κεφάλι...

Γιόρτασαν την κούπα με κούρεμα στα αποδυτήρια!

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΖΕΜΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΣΕΛΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ: ΡΕΑΛ:

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK