Γράφει ιστορία ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κοπεγχάγη (0-2) και με τα συνολικά 9 γκολ που έχει πετύχει φέτος στο Champions League έγραψε τη δική του ιστορία, αφήνοντας πίσω του τους Φαν Νίστελροϊ, Ερνάν Κρέσπο, Φιλίπο Ινζάγκι και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που είχαν από 8 τέρματα σε μια σεζόν.

Γράφει ιστορία ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα τη φετινή σεζόν και πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με αμφότερες τις φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Πορτογαλίας αντίστοιχα. Ο Πορτογάλος καταρρίπτει μάλιστα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, μαζί και η "βασίλισσα".

Ο άσος των Μαδριλένων δεν δίστασε να σκοράρει και στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της Ρεάλ και έγινε έτσι ο πρώτος σκόρερ στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε μία σεζόν. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να διευρύνει κι άλλο το ρεκόρ που σημείωσε, καθώς αστόχησε από το σημείο του πέναλτι λίγο πριν από το σφύριγμα της λήξης.

Ο 28χρονος έχει σημειώσει παρόμοιο ρεκόρ άλλες τρεις φορές, τις σεζόν 2009-2010 και 2012-2013 με έξι γκολ, καθώς και τη σεζόν 2007-2008 με πέντε. Πλέον φιγουράρει στην τρίτη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League, καθώς έχει σημειώσει 60 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φτάνοντας τον Φαν Νιστελρόι και μένοντας πίσω από τους Μέσι (65 γκολ) και Ραούλ (71 γκολ).

Δείτε σε ένα video διάρκειας τον Πορτογάλο να κλέβει την μπάλα, να ντριμπλάρει, να σουτάρει, να σκοράρει και να χάνει πέναλτι σε ένα συγκεντρωτικό video των κορυφαίων στιγμών του στην αναμέτρηση της Τρίτης (10/12) με αντίπαλο την Κοπεγχάγη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK