Η Ρεάλ δεν συνεχάρη την Μπαρτσελόνα κατόπιν εντολής

Σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα το 2014, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έδωσε συγχαρητήρια στην "αιώνια" αντίπαλό της για την κατάκτηση του Champions League και αυτό έγινε κατόπιν... εντολής.

Η Ρεάλ δεν συνεχάρη την Μπαρτσελόνα κατόπιν εντολής

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου (6/6) το Champions League και παράλληλα έκανε το τρεμπλ, προκαλώντας το θαυμασμό των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, όχι όμως και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι "μερένγκες" δεν ακολούθησαν το παράδειγμα των "μπλαουγκράνα", οι οποίοι τους είχαν δώσει πέρυσι συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσω του λογαριασμού της ομάδας στο twitter. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός πως την ημέρα του τελικού δεν έγινε ούτε ένα tweet από τον λογαριασμό της Ρεάλ.

Σύμφωνα με το "Yahoo eurosport" αυτό έγινε κατόπιν... εντολής ανώτερου μέλους του συλλόγου της Μαδρίτης.

Το tweet που είχε κάνει το 2014 η Μπαρτσελόνα:

Αντίθετα...

 

Οικονομία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σπίτια και αυτοκίνητα και με την απόδειξη του καφέ

Την παροχή κινήτρων προς τους φορολογούμενους να ζητούν αποδείξεις προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Λοταρία και για τις αποδείξεις του 2016 ασχέτως τού πότε θα εφαρμοστεί το πλαστικό χρήμα

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

To σοκαριστικό πείραμα του 1968 σε μαθητές δημοτικού. Τους χώρισαν σε προνομιούχους και μειονοτικούς

Δασκάλα χώρισε τους μαθητές δημοτικού σε προνομιούχους και μειονοτικούς. Δείτε το αποτέλεσμα καθώς οι φίλοι έγιναν εχθροί. Βίντεο από το πείραμα που εφαρμόστηκε και στις φυλακές

 

Επιλογές