Η Ρεάλ έριξε "τριάρα" αλλά ο Ζιντάν τα... άκουσε από παγκίτη!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έμεινε απαθής στο πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο, όμως άλλος ήταν ο παίκτης δεν χώνεψε τον πάγκο στο ματς με την Γιουβέντους και... ξέσπασε!

Real Madrid's Asensio, second left, celebrates with teammates after scoring against Betis during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Real Madrid's Asensio, second left, celebrates with teammates after scoring against Betis during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η τηλεοπτική εικόνα με τον Γκάρεθ Μπέιλ να μένει ατάραχος μετά το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το γύρο του κόσμου, όμως άλλος ήταν εκείνος που δεν άντεξε τον πάγκο στην αρχή του προημιτελικού και... ξιφούλκησε!

Πρόκειται για τον Μάρκο Ασένσιο, με την "Diario Goal" να αποκαλύπτει πως ο 22χρονος Ισπανός άσος "ξενέρωσε" με το γεγονός πως έπρεπε να φτάσει το 75ο λεπτό για να μπει ως αλλαγή (στη θέση του Ίσκο) και έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια.

"Οι συμπαίκτες του έμειναν άφωνοι", αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα, που υπογραμμίζει πως ο Ασένσιο ήταν έξαλλος με την απόφαση του Ζιντάν, θεωρώντας πως βάσει των εμφανίσεών του αξίζει να έχει φανέλα βασικού.

Το εν λόγω μέσο εκτιμάει πως μετά από αυτή την εξέλιξη, φτάσαμε στην αρχή του... τέλους για την παρουσία του πρώην άσου της Εσπανιόλ στο "Μπερναμπέου", με την Μάντσεστερ Σίτι να φαντάζει ως ο επικρατέστερος σταθμός για να συνεχίσει την καριέρα του μετά το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK